Libnet.ro
UNICEF

23:00

DNA cere inchisoare cu executare pentru Becali, Babiuc si Cioflina.

România Liberă România Liberă,
DNA cere inchisoare cu executare pentru Becali, Babiuc si Cioflina.

Procurorul DNA a cerut, marti, Completului de cinci judecatori de la instanta suprema condamnarea la inchisoare cu executare a lui George Becali, Victor Babiuc, Dumitru Cioflina si Ioana Babiuc, in dosarul schimburilor de terenuri dintre Becali si Ministerul Apararii Nationale, scrie Mediafax. Completul de cinci judecatori de la instanta suprema a reluat, marti, judecarea recursul facut de procurorii anticoruptie in dosarul in care George Becali, fostul ministru al Apararii Victor Babiuc, . continuă pe România Liberă

DNA cere inchisoare cu executare pentru Gigi Becali, Victor Babiuc si Dumitru Cioflina, in procesul cu MApN

Procurorii au cerut inchisoare cu executare pentru finantatorul echipei Steaua Bucuresti, Gigi Becali, in dosarul schimburilor de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale, la termenul de marti. Omul de afaceri .

Becali, din nou la judecata. DNA cere inchisoare cu executare in Dosarul Terenurilor MApN

Procurorul DNA a cerut, marti, Completului de cinci judecatori de la instanta suprema condamnarea la inchisoare cu executare a lui George Becali, Victor Babiuc, Dumitru Cioflina si Ioana Babiuc, in dosarul.

DNA cere inchisoare cu executare in Dosarul Terenurilor MApN

Procurorul DNA a cerut, astazi, Completului de cinci judecatori de la instanta suprema condamnarea la inchisoare cu executare a lui George Becali, Victor Babiuc, Dumitru Cioflina si Ioana Babiuc, in dosarul schimburilor de terenuri dintre Becali si Ministerul Apararii Nationale, conform surselor de presa.

DNA cere condamnarea lui George Becali la inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu MApN

Un procuror DNA a solicitat marti judecatorilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie condamnarea deputatului George Becali la inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de complicitate la abuz in serviciu contra intereselor publice, in dosarul schimbului de terenuri cu MApN, transmite Agerpres.

Nou termen astazi in Dosarul schimbului de terenuri cu MApN: DNA cere inchisoare cu executare pentru Becali

Astazi are loc la Inalta Curte un nou termen din recursul inaintat de procurori in Dosarul schimbului de terenuri pe care Gigi Becali l-a facut la sfarsitul anilor 90 cu Ministerul Apararii Nationale condus la vremea respectiva de Victor Babiuc.

Dosarul Zambaccian: DNA cere condamnare cu EXECUTARE pentru sotii Nastase.

UPDATE 9:10 - Adrian Nastase a ajuns, luni dimineata, la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ). Fostul premier a venit insotit de fiul sau cel mare, Andrei Nastase, si de sotia lui, Dana Nastase. Intrebat ce va face daca va ajunge din nou dupa gratii, fostul premier a multumit pentru intrebarea eleganta, dupa care si-a exprimat convingerea ca achitarea, dispusa de instanta de fond, va fi reconfirmata. _ _ _ _ Luni, 13 mai, se judeca un nou termen in dosarul Zambaccian dupa ce .

ICCJ se pronunta pe 20 mai in dosarul schimbului de terenuri dintre George Becali si MApN

Un complet de cinci judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie a finalizat marti dosarul schimbului de terenuri dintre deputatul George Becali si Ministerul Apararii Nationale MApN), urmand sa dea sentinta pe 20 mai, informeaza Agerpres. Procurorii DNA au solicitat marti judecatorilor condamnarea deputatului George Becali la inchisoare cu executare.

DNA: Sofalvi Laszlo, cercetat pentru abuz in serviciu si fals.

Fostul vicepresedinte al CJ Harghita Sofalvi Laszlo a fost retinut pentru abuz in serviciu si fals, dupa ce ar fi dispus nelegal si nejustificat decontarea unor sume de bani in favoarea firmei de constructii Stravia Group, pentru reabilitarea unui drum judetean, informeaza, marti, DNA, potrivit Mediafax. Sofalvi Laszlo este cercetat de Directia Nationala Anticoruptie DNA) - Serviciul Teritorial Targu Mures si pentru instigare la abuz in serviciu contra intereselor publice, precum si pentru o .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )