Libnet.ro
UNICEF

18:30

DNA cere Parchetului dosarul privind desfasurarea votului in diaspora

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DNA cere Parchetului dosarul privind desfasurarea votului in diaspora

Directia Nationala Anticoruptie DNA) transmite ca a solicitat Parchetului General dosarul penal privind modalitatea de organizare si desfasurare a votului din diaspora, pentru a reuni aceasta cauza penala cu cea inregistrata la nivelul DNA. continuă pe Ziarul Bursa

DNA cere Parchetului General dosarul in care este anchetat modul in care a fost organizat votul in Diaspora

Procurorii Directiei Nationale Anticoruatie au cerut Parchetului General dosarul privind modul in care a fost organizat si s-a desfasurat votul in Diaspora, pentru a continua ancheta. Parchetul a inceput urmarirea penala in rem in acest caz.

DNA cere de la Parchetul General dosarul privind votul din diaspora (surse)

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a solicitat de la Parchetul General dosarul in care au fost facute plangeri privind modul de desfasurare a votului din diaspora la alegerile prezidentiale. , anunta Agerpres, care citeaza surse judiciare.

DNA preia ancheta privind votul din Diaspora dupa ce Parchetul General si-a declinat competenta

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a solicitat de la Parchetul General dosarul in care au fost facute plangeri privind modul de desfasurare a votului din diaspora la alegerile prezidentiale, anunta Agerpres, care citeaza surse judiciare. 37: Parchetul General si-a declinat competenta in favoarea DNA, potrivit unui comunicat al institutiei conduse de Tiberiu Nitu. 45: DNA a anuntat printr-un comunicat de presa ca a cerut de la Parchetul General dosarul votului in Diaspora.

DNA cere procurorului general Tiberiu Nitu dosarul votului din diaspora pentrua continua ancheta

DNA a cerut procurorului general Tiberiu Nitu transferarea dosarului privind votul din diaspora deoarece au aparut indicii potrivit carora inalti demnitari au comis fapte conexe celor de coruptie pentru a impiedica sute de mii de romani sa-si exercite dreptul la vot.

DNA a preluat de la Parchetul General dosarul in care este anchetat modul in care a fost organizat votul in Diaspora. Au fost descoperite acte de coruptie

Procurorii Directiei Nationale Anticoruatie au cerut Parchetului General dosarul privind modul in care a fost organizat si s-a desfasurat votul in Diaspora, pentru a continua ancheta. Parchetul a inceput urmarirea penala in rem in acest caz.

Problema votului din diaspora nu ramane nerezolvata. Parchetul TRIMITE la DNA dosarul votului din diaspora

UPDATE:Parchetul a anuntat ca va trimite dosarul votului din diaspora la DNA. Una din acuzatii ar fi abuz in serviciu. UPDATE: DNA cere Parchetului General dosarul privind votul din diaspora pentru a-l comasa.

Problema votului din diaspora nu ramane nerezolvata. DNA cere de la Parchetul General DOSARUL

UPDATE:Desi initial de acest dosar se ocupa Parchetul General, Directia Nationala Anticoruptie vrea sa continue ancheta, cerand dosarul votului din Diaspora de la Parchet. UPDATE: Parchetul General.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )