Libnet.ro
UNICEF

00:08

DNA a clasat dosarul privind rezilierea contractului dintre FRF si Victor Piturca!

Adevărul Adevărul,
DNA a clasat dosarul privind rezilierea contractului dintre FRF si Victor Piturca!

Directia Nationala Anticoruptie a clasat dosarul privind rezilierea contractului dintre Federatia Romana de Fotbal si Victor Piturca, fara ca tehnicianul sa achite despagubiri. continuă pe Adevărul

A fost clasat dosarul privind rezilierea contractului dintre Victor Piturca si FRF: Faptele nu exista - DNA

Directia Nationala Anticoruptie a clasat dosarul privind rezilierea contractului dintre Federatia Romana de Fotbal FRF) si Victor Piturca, fara ca fostul selectioner al echipei nationale sa achite despagubiri, intrucat faptele nu exista, informeaza Mediafax.

DNA a clasat dosarul in cazul lui Victor Piturca, deoarece faptele nu exista: Fostul selectioner nu are de achitat despagubiri Federatiei Romane de Fotbal

Directia Nationala Anticoruptie a clasat dosarul privind rezilierea contractului dintre Federatia Romana de Fotbal si Victor Piturca. Asta, fara ca fostul selectioner al echipei nationale sa achite.

DNA a clasat dosarul rezilierii contractului dintre Piturca si FRF

Directia Nationala Anticoruptie a inchis datorita absentei faptelordosarul deschis ca urmare a rezilierii contractului de munca dintre Victori Piturca, fostul selectioner al echipei nationale de fotbal, si Federatia Romana de Fotbal.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )