Libnet.ro
UNICEF

16:00

DNA claseaza acuzatiile fata de Dinu Pescariu si Claudiu Florica in dosarul Microsoft

B1 B1,
DNA claseaza acuzatiile fata de Dinu Pescariu si Claudiu Florica in dosarul Microsoft

Directia Nationala Anticoruptie a clasat acuzatiile fata de Dinu Pescariu si Claudiu Florica, in dosarul Microsoft, informeaza B1 TV. Cei doi scapa de urmarirea penala pentru fapte de dare de mita si. continuă pe B1

DNA claseaza acuzatiile fata de Dinu Pescariu si Claudiu Florica

Procurorii anticoruptie au clasat acuzatiile aduse lui Dinu Pescariu si Claudiu Florica, in dosarul Microsoft, printre care dare de mita si cumparare de influenta, dupa ce acestia au denuntat faptele pe care le-au comis.

Dinu Pescariu si Claudiu Florica au scapat de acuzatiile care le-au fost aduse in dosarul Microsoft

Dinu Pescariu si Claudiu Florica au scapat de toate acuzatiile aduse de procurorii anticoruptie in dosarul Microsoft. Cel putin asa reiese din rechizitoriul anchetatorilor prin care oamenii de afaceri Dorin Cocos si Dumitru Nicolae, primarul Gheorghe Stefan si fostul ministru Gabriel Sandu au fost trimisi in judecata. Pescariu si Florica au fost acuzat ca i-ar fi dat lui Dorin Cocos 9 milioane de euro comision pentru obtinerea unui contract.

Au SCAPAT de dosarul Microsoft. DNA a clasat acuzatiile fata de Dinu Pescariu, Dragos Stan si Claudiu Florica

Procurorii anticoruptie au clasat acuzatiile aduse lui Dinu Pescariu, Dragos Stan si Claudiu Florica, in dosarul Microsoft, printre care dare de mita si cumparare de influenta, dupa ce acestia au.

Dosarul Microsoft: Dinu Pescariu si Claudiu Florica scapa de acuzatiile DNA

Dinu Pescariu si Claudiu Florica, acuzati ca au dat mita lui Dorin Cocos 9 milioane de euro, in dosarul Microsoft, nu vor fi trimisi in judecata de procurorii anticoruptie, dupa ce si-au recunoscut faptele si au fost martori denuntatori.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )