Libnet.ro
UNICEF

14:31

DNA: Dan Nica arefuzat sa se prezinte laaudieri

Adevărul Adevărul,
DNA: Dan Nica arefuzat sa se prezinte laaudieri

Dan Nica a fost chemat la audieri, dar a refuzat sa se prezinte. Asa sustine purtatorul de cuvant al Directiei Nationale Anticoruptie, procurorul LiviaSaplacan, intr-un raspuns oficial la solicitarea adevarul. ro. continuă pe Adevărul

DNA cere urmarirea penala a noua fosti ministri in dosarul Microsoft: Ecaterina Andronescu, Dan Nica si Daniel Funeriu, printre cei vizati

DNA cere urmarirea penala a noua fosti ministri, printre care Ecaterina Andronescu, Daniel Funeriu, Dan Nica sau Mihai Tanasescu, pentru infractiuni de abuz in serviciu si infractiuni de coruptie in.

Dan Nica spune ca nu a cerut si nu a conditionat primirea de bani sau alte foloase din partea nimanui

Vicepresedintele PSD Dan Nica, unul dintre fostii ministri vizati de ancheta DNA in dosarul Microsoft si pentru care Laura Codruta Kovesi a cerut aviz de inceperea urmaririi penale, sustine intr-un comunicat de presa citat de Mediafax ca nu a cerut si nu a conditionat primirea de bani sau alte foloase din partea nimanui si ca nu a detinut si nu detine societati offshore.

Dan Nica: Nu am cerut si nu am conditionat primirea de bani sau alte foloase

Actualizare 10:38 Boc: Nu am stiinta de vreo incalcare a legii in dosarul Microsoft Fostul premier Emil Boc a declarat ieri ca nu are stiinta de vreo incalcare a legii in dosarul Microsoft si nicio tangenta cu cauza, mentionand ca nu a fost citat de procurori, scriu surse din presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )