Libnet.ro
UNICEF

23:00

DNA a depus CONTESTATIE iN ANULARE in cazul Rarinca. Ce sustin procurorii anticoruptie

România Liberă România Liberă,
DNA a depus CONTESTATIE iN ANULARE in cazul Rarinca. Ce sustin procurorii anticoruptie

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au depus la Curtea de Apel Bucuresti o cerere de constestatie impotriva hotararii judecatorilor Risantea Gagescu si Damian Dolache prin care Mariana Rarinca a fost achitata definitiv, . continuă pe România Liberă

DNA cere anularea deciziei magistratilor in cazul Rarinca. Procurorii sustin ca un judecator ar fi fost incompatibil

Directia Nationala Anticoruptie cere anularea deciziei magistratilor in controversatul caz al Marianei Rarinca, femeia acuzata de santaj de catre presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, informeaza Stirile TVR. Potrivit sursei citate, procurorii au formulat o cale extraordinara de atac, contestatia in anulare, pe motiv de incompatibilitate. Ei sustin ca unul dintre membrii completului care a decis achitarea Marianei Rarinca era incompatibil. Este vorba de judecatoarea Risantea Gagescu. De remarcat ca DNA a facut cererea dupa finalul procesului, fara sa fi cerut recuzarea judecatoarei respective cand a fost stabilit completul de judecata.

Cazul Rarinca, detonatorul situatiei din justitie

Rar mi-a fost dat sa vad atatea comentarii si discutii, pasionale, infierbantate, interesante, pentru o speta care priveste o singura persoana: Mariana Rarinca. Si nu ma refer la tabere politice, care profita de orice eveniment sa-si faca promovare. Nu reiau istoria, este in general cunoscuta. Cele doua tabere se plaseaza pe baricade ireconciliabile.

100 de minute. Pozitia CSM in cazul Rarinca

Scrisoarea lui Calin Popescu Tariceanu prin care ii cerea lui Klaus Iohannis sa-i ceara demisia presedintei inaltei Curti demisia dupa scandalul Rarinca a provocat o reactie dura din partea CSM care a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )