Libnet.ro
UNICEF

08:30

DNA a extins urmarirea penala pentru Sergiu Lucinschi. Care sunt noile acuzatii

România Liberă România Liberă,
DNA a extins urmarirea penala pentru Sergiu Lucinschi. Care sunt noile acuzatii

Procurorii anticoruptie au dispus extinderea efectuarea urmaririi penale in cazul lui Sergiu Lucinschi, pentru fals in declaratii si instigare la fals intelectual. in prezent, omul de afaceri este cercetat sub control judiciar, conform unui comunicat remis de DNA. continuă pe România Liberă

DNA extinde urmarirea penala fata de Sergiu Lucinschi

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus extinderea urmaririi penale fata de inculpatul Sergiu Lucinschi fiul fostului presedinte al Republicii Moldova Petru Lucinschi), cercetat sub control judiciar, cu privire la savarsirea infractiunilor de fals in declaratii si participatie improprie in forma instigarii la infractiunea de fals intelectual, arata un comunicat de pe site-ul DNA.

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, urmarit penal de DNA si pentru fals in declaratii si instigare la fals

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, va fi urmarit penal pentru inca doua infractiuni pe care le-ar fi comis in Romania. Asta dupa ce procurorii anticoruptie au extins urmarirea penala pe numele acestuia pentru fals in declaratii si instigare la fals intelectual.

Politia cere ajutor pentru prinderea atacatorilor care au injunghiat un barbat pe strada

Politia din Capitala cere ajutor pentru identificarea atacatorilor care noaptea trecuta au injunghiat un barbat in plina strada. Scenele socante au fost suprinse de camerele de supraveghere amplasate in Centrul.

Ellie White, kit de celule stem pentru fetita pe care o va naste saptamana viitoare

Ellie White va naste saptamana viitoare si deja a achizitionat un kit de recoltare a celulelor stem pentru ca sanatatea fetitei pe care o va aduce pe lume.

Mobilizare in Bucuresti pentru marsul diversitatii care va avea loc saptamana viitoare: Membrii comunitatii au iesit in strada pentru a-i indemna pe oameni sa participe la manifestatie (VIDEO)

Mobilizare in Capitala pentru marsul diversitatii de saptamana viitoare. Mai multi membri ai acestei comunitati au iesit duminica in strada, pentru a indemna oamenii sa ia parte la manifestatie,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )