Libnet.ro
UNICEF

08:30

DNA: Faptele lui Mircea Basescu au un grad de pericol deosebit

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
DNA: Faptele lui Mircea Basescu au un grad de pericol deosebit

Faptele de care sunt acuzati Mircea Basescu si Marian Capatana afecteaza increderea in intreg sistemul de justitie si au un grad de pericol deosebit, avand in vedere ca acestia au luat o suma mare de bani ca sa intervina pentru o persoana judecata. continuă pe Wall-Street Ro

DNA: Faptele lui Mircea Basescu au un grad de pericol deosebit si afecteaza increderea in justitie

Faptele de care sunt acuzati Mircea Basescu si Marian Capatana afecteaza increderea in intreg sistemul de justitie si au un grad de pericol deosebit, avand in vedere ca acestia au luat o suma mare de b.

De ce cere DNA arestarea lui Mircea Basescu: Faptele lui afecteaza increderea in justitie

Procurorii DNA sustin ca faptele de care sunt acuzati Mircea Basescu si Marian Capatana afecteaza increderea in intreg sistemul de justitie si au un grad de pericol deosebit, avand in vedere ca acestia au luat o suma mare de bani ca sa intervina pentru o persoana judecata pentru tentativa la omor, potrivit Mediafax.

Procurorii DNA spun ca Mircea Basescu s-a folosit de calitatea de presedinte a fratelui sau pentru a fi credibil

Procurorii DNA sustin ca Mircea Basescu s-a folosit de faptul ca este fratele presedintelui pentru a fi credibil in fata lui Florin Anghel cand i-a spus ca poate interveni la judecatori pentru ca Bercea.

DNA: Fratele presedintelui, Mircea Basescu, a fost retinut

Mircea Basescu a fost retinut, joi seara, de procurorii anticoruptie, dupa ce a fost audiat in dosarul in care fiul lui Bercea Mondial il acuza de trafic de influenta, conform unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie. Fratele presedintelui este acuzat ca ar fi primit bani de la familia interlopului Bercea Mondial pentru a-l scapa de inchisoare. Scandalul a luat amploare dupa difuzarea unor inregistrari cu camera ascunsa, dar fratele sefului statului respinge acuzatiile. Totusi, surse judiciare aratau aseara ca Bercea Mondial a refuzat sa vorbeasca si la DNA.

Cum motiveaza DNA cererea de arestare a lui Mircea Basescu: S-a folosit de calitatea de membru al familiei prezidentiale a Romaniei

Procurorii anticoruptie considera ca fratele lui Traian Basescu reprezinta un pericol social, iar lasarea lui in libertate ar face ca populatia sa isi piarda increderea in Justitie. Magistratii descriu faptele asa cum reies din probele adunate pana acum.

Fiul lui Bercea Mondial si sotia sa, audiati la DNA in dosarul santajarii lui Mircea Basescu

Noi audieri sunt posibile astazi la sediul DNA din Bucuresti. Bercea Mondial va fi adus din arest pentru a fi audiat in dosarul in care Mircea Basescu il acuza de santaj pe fiul lui Bercea. Potrivit B1 TV, atat F.

Fiul lui Bercea Mondial si sotia sa, audiati la DNA in dosarul santajarii lui Mircea Basescu

Noi audieri sunt posibile astazi la sediul DNA din Bucuresti. Bercea Mondial va fi adus din arest pentru a fi audiat in dosarul in care Mircea Basescu il acuza de santaj pe fiul lui Bercea. Potrivit B1 TV, atat F.

Mircea Basescu a fost retinut pentru 24 de ore de DNA. Acuzatia - trafic de influenta/ Avocat: Mircea Basescu nu a facut nicio declaratie la DNA, s-a prevalat de dreptul la tacere

Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei, a fost retinut pentru 24 de ore sub acuzatia de trafic de influenta, anunta Directia Nationala Anticoruptie. Concret, procurorii DNA il acuza ca a primit 250. 000 de euro de la fiul lui Bercea Mondial, in schimbul promisiunii ca va interveni pe langa magistrati pentru o sentinta favorabila in cazul lui Bercea. Mircea Basescu a fost dus joi seara in arestul Politiei Capitalei. Acesta nu a facut nicio declaratie in fata anchetatorilor prevalandu-se de dreptul la tacere, a declarat avocatul sau.

VIDEO Bucurie mare in familia lui Bercea Mondial, dupa retinerea lui Mircea Basescu: S-a facut dreptate. Multumesc DNA din suflet

Fratele presedintelui Traian Basescu a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA. Mircea Basescu va fi prezentat astazi in fata magistratilor cu propunerea de arestare preventiva. Membrii familiei Sandu s-au bucurat la aflarea vestii.

Mircea Basescu, retinut de DNA pentru trafic de influenta

Update 19:44 Mircea Basescu, retinut pentru 24 de ore Procurorii DNA au dispus punerea in mi and scare a ac and tiunii penale and si re and tinerea pentru 24 de ore a lui Mircea Basescu, acuzat de trafic de influen and ta.

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )