Libnet.ro
UNICEF

15:30

DNA: Firma lui Gardean a sponsorizat Gala Bute cu trei milioane de lei, la interventia fostului secretar general al MDRT Gheorghe Nastasia

B1 B1,
DNA: Firma lui Gardean a sponsorizat Gala Bute cu trei milioane de lei, la interventia fostului secretar general al MDRT Gheorghe Nastasia

Directia Nationala Anticoruptie arata intr-un comunicat ca firma lui Adrian Gardean a sponsorizat Gala Bute cu trei milioane de lei, la cererea fostului secretar general al MDRT Gheorghe Nastasia. Acesta din. continuă pe B1

UPDATE/ Adrian Gardean a sosit la DNA. Stefan Lungu, adus la DNA in dosarul Gala Bute (VIDEO)

UIPDATE: Omul de afaceri Adrian Gardean a ajuns la sediul Directiei Nationale Anticoruptie in dosarul Gala Bute, dupa ce procurorii DNA au efectuat astazi perchezitii atat la Stefan Lungu, cat si la Rudel.

Noapte alba la DNA. Retineri pe banda rulanta in dosarul Gala Bute. Cine a iesit in catuse din sediul DNA

A fost noapte alba la DNA, cu retineri pe banda rulanta in dosarul Gala Bute. in spatele gratiilor au ajuns pentru 24 de ore fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, fostul consilier al.

Dosarul Gala Bute: DNA cere arest preventiv pentru Rudel Obreja si Cornel Resmerita si arest la domiciliu pentru Stefan Lungu si Gheoghe Nastasia

Procurorii DNA i-au retinut, in dosarul Gala Bute, pe Rudel Obreja fost presedinte al Federatiei Romane de Box), Cornel Resmerita primarul orasului hunedorean Lupeni), Stefan Lungu fost consilier al Elenei Udrea in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului) si Gheoghe Nastasia fost secretar de stat in minister), iar pentru Adrian Gardean om de afaceri care controleaza SC Termogaz Company SA) au dispus control judiciar, urmand sa ceara marti Inaltei Curti de Casatie si Justitie arestarea preventiva a lui Obreja si Resmerita si arest la domiciliu pentru Lungu si Nastasia.

Dosarul Gala Bute: Ministrul Ion Ariton ar fi trimis sponsorizari de la 10 companii de stat pentru eveniment

Zece companii de stat, printre care nume mari ca Hidroelectrica, Romgaz si Nuclearelectrica, au sponsorizat ilegal Gala Bute, organizata de firma lui Rudel Obreja, cu o suma care a depasit 1,7 mil. lei, la cererea fostului ministru al Economiei Ion.

UPDATE. Dosarul Gala Bute: Obreja si ceilalti trei retinuti, eliberati din arest, dintr-o greseala a procurorilor

Rudel Obreja, Cornel Resmerita, Stefan Lungu si Gheoghe Nastasia vor fi eliberati din arest, marti seara, la expirarea ordonantelor de retinere, in conditiile in care inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis ca nu este competenta sa judece propunerile de arestare preventiva. Tribunalul Bucuresti judeca, marti seara, de la ora 22. 30, cererile DNA de arestare a inculpatilor din dosarul Gala Bute.

VIDEO Perchezitii in dosarul Gala Bute: Rudel Obreja si fostul consilier al Elenei Udrea, adusi la DNA/ Avocatul Catalin Dancu: Catalin Predoiu va fi chemat si el la DNA

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja a fost adus luni la DNA, de catre anchetatori, dupa ce la locuinta sa din Sectorul 2 al Capitalei au fost facute perchezitii, in dosarul Gala Bute, informeaza Mediafax. La DNA a fost adus cu mandat si Stefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea in mandatul acesteia la Ministerul Dezvoltarii, dupa ce la locuinta sa din localitatea ilfoveana Corbeanca au fost facute perchezitii. 40 Avocatul Catalin Dancu: Catalin Predoiu va fi chemat si el la DNA, fostul ministru al justitiei neaga informatia.

Stefan Lungu, retinut de DNA in dosarul Gala Bute

Fostul consilier al Elenei Udrea la MInisterul Dezvoltarii, Stefan Lungu, a fost retinut, marti dimineata, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), in dosarul Gala Bute, relateaza.

Primarul din Lupeni, Cornel Resmerita, retinut de procurorii DNA in dosarul Gala Bute

Primarul orasului hunedorean Lupeni, Cornel Resmerita PSD), a fost retinut luni seara de procurorii anticoruptie, in dosarul Gala Bute. Resmerita urmeaza sa fie prezentat marti la instanta cu propunere.

Rudel Obreja a fost retinut de procurorii DNA in dosarul Gala Bute: Totul e o inscenare (VIDEO)

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja a fost retinut, luni, de procurorii DNA, in dosarul Gala Bute, pentru spalare de bani, evaziune fiscala si complicitate la abuz in serviciu. Rudel.

Rudel Obreja, retinut de procurorii DNA in dosarul Gala Bute

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja a fost retinut luni seara de procurorii anticoruptie, pentru 24 de ore, in dosarul Gala Bute, in care anchetatorii au facut in cursul zilei mai multe perchezitii si audieri. Potrivit Mediafax, Obreja este acuzat de spalare de bani, evaziune fiscala si complicitate la abuz in serviciu. 30 Rudel Obreja a fost scos incatusat din sediul DNA, pentru a fi dus in arestul Politiei Capitalei. E o inscenare, acesta este un dosar fabricat. Au gasit si ei un martor, un moldovean pe care l-au pus sa zica ca mi-a dat mie bani, nu l-am vazut in viata mea, le-a declarat Obreja jurnalistilor.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )