Libnet.ro
UNICEF

16:30

DNA: Fostul sef SPP Dumitru Iliescu este urmarit penal, in dosarul Hrebenciuc - Sova

Hotnews Hotnews,
 DNA: Fostul sef SPP Dumitru Iliescu este urmarit penal, in dosarul Hrebenciuc - Sova

Dumitru Iliescu, fostul sef al Serviciului de Paza si Protectie SPP), este urmarit penal pentru folosirea de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii si cumparare de influenta, anunta Directia Nationala Anticoruptie intr-un comunicat. In acelasi dosar sunt urmariti penal parlamentarii PSD Viorel Hrebenciuc si Dan Sova. continuă pe Hotnews

Fostul sef al SPP Dumitru Iliescu este urmarit penal pentru furnizare de informatii din dosarele penale ale lui Hrebenciuc

Fostul sef al SPP Dumitru Iliescu, prin intermediul caruia Viorel Hrebenciuc ar fi aflat ca este interceptat, este urmarit penal pentru folosire, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii si cumparare de influenta, potrivit unui comunicat DNA.

Perchezitii DNA la fostul sef al SPP Dumitru Mitica Iliescu, in dosarul in care Viorel Hrebenciuc este urmarit penal

Procurori DNA fac, luni, perchezitii la locuinta fostului sef al SPP, Dumitru Iliescu, si la alte adrese din Capitala, in dosarul in care Viorel Hrebenciuc este urmarit penal pentru fapte de coruptie, una dintre acuzatii fiind ca ar fi apelat la Dumitru Iliescu sa afle daca este interceptat de DNA. Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, ca, la ora transmiterii acestei stiri, are loc o actiune a procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie, in legatura cu dosarul in care sunt urmariti penal deputatul PSD Viorel Hrebenciuc si senatorul Dan Sova.

Generalul Dumitru Iliescu este urmarit penal in dosarul lui Viorel Hrebenciuc

GeneralulDumitru Iliescu este urmarit penal de procurorii anticoruptie, relateazaB1 TV. Dumitru Iliescu este acuzat in dosarul in care sunt urmariti penal parlamentarii PSD Viorel Hrebenciuc si Dan So.

Fostul sef al SPP, Dumitru Iliescu, ar fi implicat in dosarul lui Hrebenciuc

Fostul general Dumitru Iliescu, fost sef al SPP, ar fi fost legatura dintre Voirel Hrebenciuc si angajatul de la DNA, transmite B1 TV. Dumitru Iliescu este cel care, spun procurorii, ar fi intermediat legatura.

Perchezitii la fostul sef al SPP Dumitru Iliescu, in dosarul lui Hrebenciuc

Procurori DNA fac, luni, perchezitii la locuinta fostului sef al SPP, Dumitru Iliescu, si la alte adrese din Capitala, in dosarul in care Viorel Hrebenciuc este urmarit penal pentru fapte de coruptie, una dintre.

Fostul sef al SPP Dumitru Iliescu, asteptat la DNA cu mandat de aducere: Este vizat in noul dosar al lui Viorel Hrebenciuc

Fostul sef al SPP Dumitru Iliescu, prin intermediul caruia Viorel Hrebenciuc ar fi aflat ca este interceptat, va fi adus, miercuri seara, la sediul central al DNA, pentru a-i fi comunicate acuzatiile din noul dosar.

Fostul sef al SPP, Dumitru Iliescu, va fi cercetat in libertate. Procurorii DNA au decis asta dupa doua ore de audieri

Fostul sef al SPP, Dumitru Iliescu, va fi cercetat in libertate in dosarul lui Viorel Hrebenciuc. Acesta a parasit sediul DNA azi noapte dupa doua ore si jumatate de audieri. Iliescu e acuzat de folosire de.

Fostul sef al SPP, Dumitru Iliescu, intermediar intre Hrebenciuc si DNA (SURSE)

Fostul sef al SPP, Dumitru Iliescu ar fi fost, de fapt, intermediarul dintre Viorel Hrebenciuc si DNA, acesta cerand si obtinand de la un angajat al Directiei informatii despre interceptarea deputatului.

INTERCEPTARI. Hrebenciuc si fostul sef al SPP, Dumitru Iliescu. Iliescu: Stia de toti. Stia de Basescu, de 27 de milioane, ca a stabilit un plan pentru anul asta si mandatele pe care sa le ia

Fostul sef al SPP, Dumitru Iliescu ar fi fost, de fapt, intermediarul dintre Viorel Hrebenciuc si DNA, acesta cerand si obtinand de la un angajat al Directiei informatii despre interceptarea deputatului.

UPDATE. VIDEO. De ce este acuzat Viorel Hrebenciuc in al treilea dosar de coruptie. Dan Sova, audiat la DNA. Fostul sef al SPP, Dumitru Iliescu, implicat in dosarul lui Hrebenciuc (SURSE)

Viorel Hrebenciuc este anchetat intr-un al treilea dosar de coruptie pentru ca, spun procurorii, ar fi incercat sa faca trafic de influnta printre colegii parlamentari pentru a respinge cererea de arestare preventiva a DNA in dosarul privind retrocedarile de terenuri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )