Libnet.ro
UNICEF

16:00

DNA i-a pus sechestru pe avere fostului ministru Constantin Nita

România Liberă România Liberă,
DNA i-a pus sechestru pe avere fostului ministru Constantin Nita

Fostul ministru delegat pentru Constantin Nita a venit, vineri dimineata la sediul DNA, unde procurorii l-au anuntat ca i s-a pus sechestru pe avere. Nita este cercetat intr-un dosar de luare de mita. continuă pe România Liberă

Fostul ministru Constantin Nita, la DNA. Procurorii anticoruptie i-au pus sechestru pe avere

Fostul ministru al Energiei Constantin Nita a dat cu subsemnatul la sediul Directiei Nationale Anticorptie, iar procurorii DNA i-au pus sechestru pe avere, potrivit news. ro. Nita este anchetat in dosarul.

Procurorii au pus sechestru pe averea deputatului Constantin Nita

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie i-au comunicat, vineri dimineata, deputatului Constantin Nita ca i s-a pus sechestru pe avere intr-un dosar de trafic de influenta in care este acuzat ca ar fi primit de la un om de afaceri 30. 000 de euro si peste 300. 000 de lei ca sa intervina la primarul unui municipiu pentru incheierea unui contract, pe vremea cand era ministru al Energiei.

UPDATE ANRE considera ca afirmatiile fostului ministru al energiei legate de cei care muncesc in institutie sunt nefondate/ Nicolescu a revenit spunand ca declaratiile nu au fost facute cu rautate, ci doar cu speranta ca lucrurile se vor imbunatati

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) se declara surprinsa de atacurile repetate ale reprezentantilor companiei Deloitte Romania la adresa institutiei, considerand ca declaratiile fostului ministru al energiei, Razvan Nicolescu, sunt nefondate. Reamintim ca Nicolescu, care este in prezent consultant Deloitte, a spus, marti, ca in cadrul ANRE sunt angajati circa 300 de angajati, insa doar 30 lucreaza in realitate, restul fiind prieteni de pe la partid care au lipit afise. UPDATE Nicolescu a revenit cu o precizare prin care arata ca declaratiile au fost facute in nume personal si ca va continua sa-si exprime punctul de vedere.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )