Libnet.ro
UNICEF

01:05

DNA incepe urmarirea penala impotriva a trei comisari ai Garzii Financiare.

România Liberă România Liberă,
DNA incepe urmarirea penala impotriva a trei comisari ai Garzii Financiare.

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Sectia de Combatere a Infractiunilor Conexe Infractiunilor de Coruptie au dispus efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de: SORIN FLOREA, comisar general al Garzii Financiare, FRONEA CIPRIAN MIHAIL, comisar sef al Garzii Financiare Constanta, BUDULEANU MADALINA si TOMESCU EDUARD CRISTIAN, comisari in cadrul Garzii Financiare Comisariatul General, la data comiterii faptelor, in sarcina carora s-a retinut savarsirea . continuă pe România Liberă

DNA trimite incepe urmarirea penala impotriva sefului Garzii Financiare si a altor trei ...

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Sectia de Combatere a Infractiunilor Conexe Infractiunilor de Coruptie au dispus efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de: SORIN FLOREA, comisar general al Garzii Financiare, FRONEA CIPRIAN MIHAIL, comisar sef al Garzii Financiare Constanta, BUDULEANU MADALINA si TOMESCU EDUARD CRISTIAN, comisari in cadrul Garzii Financiare Comisariatul General, la data comiterii faptelor, in sarcina carora s-a retinut savarsirea .

Trei comisari ai Garzii Financiare, urmariti penal de DNA pentru favorizarea infractorului si folosire de informatii ce nu sunt destinate publicitatii

Directia Nationala Anticoruptie DNA) informeaza joi, intr-un comunicat, ca procurorii Sectiei de combatere a infractiunilor conexe celor de coruptie au dispus efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de trei comisari din cadrul Garzii Financiare, pentru folosire de informatii ce nu sunt destinate publicitatii si favorizarea infractorului.

Patru fosti comisari ai Garzii Financiare, urmariti penal

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au inceput urmarirea penala fata de patru comisari ai Garzii Financiare, acestia fiind acuzati de favorizarea infractorului si de folosirea de informatii ce nu sunt destinate publicitatii.

Parlamentul a respins urmarirea penala pe numele lui Daniel Chitoiu

Parlamentul a respins, marti, inceperea urmaririi penale in cazul deputatului Daniel Chitoiu, acuzat de DNA de abuz in serviciu si constituirea unui grup infractional organizat, in perioada in care a fost.

Camera Deputatilor a respins urmarirea penala pe numele lui Daniel Chitoiu

Camera Deputatilor a respins, marti, inceperea urmaririi penale in cazul deputatului Daniel Chitoiu, acuzat de DNA de abuz in serviciu si constituirea unui grup infractional organizat, in perioada in care a.

Rusia: Actiunea penala impotriva vice-amiralului Vitko destabilizeaza situatia din Crimeea.

Oficialii Ministerului Apararii a Federatiei Ruse considera ca Republica Autonoma Crimeea este cea mai calma si stabila regiune a Ucrainei. Militarii rusi sunt ingrijorati ca dosarul penal intentat comandantului Flotei Rusiei de la Marea Neagra, vice-amiralul Aleksandr Vitko, ar putea destabiliza situatia din Crimeea. Ministerul rus al Apararii a calificat dosarul penal impotriva comandantului Vitko drept o noua provocare, ce poate destabiliza starea de lucruri din .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )