Libnet.ro
UNICEF

01:05

DNA l-a trimis in judecata pe fostul sef al Directiei pentru Agricultura din Constanta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DNA l-a trimis in judecata pe fostul sef al Directiei pentru Agricultura din Constanta

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest la domiciliu, a inculpatului Boris Parpala, fostul director al Directiei pentru Agricultura a judetului Constanta, acuzat de savarsirea infractiunilor de spalare de bani; efectuarea de operatiuni financiare, ca acte de comert, incompatibile cu functia; evaziune fiscala; folosirea influentei de catre o persoana care detine o functie de conducere intr-un partid, arata un comunicat de pe site-ul DNA. continuă pe Ziarul Bursa

Fostul sef al Directiei Agricole a fost trimis in judecata de procurorii DNA. Boris Parpala este arestat la domiciliu

Boris Parpala, fostul director al Directiei pentru Agricultura a judetului Constanta, a fost trimis in judecata de procurorii DNA Constanta. El este arestat la domiciliu.

Fostul sef al Institutului National de Statistica a fost gasit incompatibil de ANI

Fostul sef al INS, Nicolae Cristian Stanica, a fost gasit incompatibil de ANI, potrivit Romania Libera. in perioada 13 noiembrie 2009 - 27 iunie 2012, acesta a detinut si calitatea de membru in Consiliul de.

Dosarul in care fostul sef al ANI Horia Georgescu a fost trimis in judecata, mutat la Curtea de Apel Bucuresti

Dosarul in care fostul presedinte al Agentiei Nationale de Integritate ANI) Horia Georgescu este acuzat de abuz in serviciu dupa ce ar fi aprobat despagubiri pentru imobile supraevaluate la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor ANRP) va fi judecat de Curtea de Apel Bucuresti. Asta dupa ce judecatorii Curtii Supreme si-au declinat competenta.

Fostul sef al spionajului leton: Rusia ar putea rupe NATO prin statele Baltice

Daca economia Rusiei se prabuseste, ultima carte ramasa Moscovei este forta militara. Rusia ar deveni atunci impredictibila, mergand chiar pana la atacarea statelor Baltice. Este avertismentul dat de J257;nis Ka382;oci326;s, consilierul Ministrului Apararii si fost sef al spionajului leton.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )