Libnet.ro
UNICEF

19:00

DNA: Parte din banii luati mita de Radu Mazare - 80.000 de euro - virati in contul lui Alexandru Mazare

B1 B1,
DNA: Parte din banii luati mita de Radu Mazare - 80.000 de euro - virati in contul lui Alexandru Mazare

Parte din mita primita de primarul constantean Radu Mazare pentru construitrea de locuinte in campusul social Henri Coanda, si anume 80. 000 de euro, a fost virata intr-un cont deschis in Israel pe numele. continuă pe B1

Motivare surprinzatoare. ICCJ: DNA nu a adus probe ca Radu Mazare a primit bani

Judecatoarea Rodica Cosma, cea care a dispus eliberarea lui Radu Mazare, arata in motivarea deciziei ca, la momentul propunerii de arestare, procurorii nu au adus probe care sa creeze suspiciunea rezonabila ca edilul a primit bani de la Avraham Morgenstern, pentru comiterea unor fapte de coruptie.

Motivarea Inaltei Curti: Procurorii nu au adus probe ca banii primiti de Radu Mazare erau mita

Judecatoarea Rodica Cosma de la Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins propunerea DNA de arestare preventiva a lui Radu Mazare pe motiv ca procurorii nu au adus probe care sa demonstreze ca primarul municipiului Constanta ar fi primit mita de la omul de afaceri Morgenstern Avraham in schimbul facilitarii castigarii unui contract privind construirea de locuinte sociale, scrie Agerpres.

DNA a extins urmarirea penala in cazul lui Radu Mazare pentru fals in declaratii

Procurorii DNA au extins urmarirea penala in cazul lui Radu Mazare si pentru fals in declaratii.

DNA sesizeaza CSM in legatura cu declaratiile lui Radu Mazare

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a sesizat Consiliul Superior al Magistraturii in legatura cu declaratiile denigratoare ale primarului din Constanta, Radu Mazare, care afecteaza dreptul la imagine al magistratilor, informeaza Directia Nationala Anticoruptie, intr-un comunicat.

Radu Mazare, audiat la DNA pentru luare de mita

Primarul Constantei, Radu Mazare, a venit, miercuri, la DNA, pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat ca ar fi luat mita 175. 000 de euro de la omul de afaceri Avraham Morgenstern, pentru a-l ajuta sa castige contractul pentru construirea.

Radu Mazare, la DNA pentru audieri in dosarul in care este acuzat de luare de mita

Radu Mazare a ajuns, miercuri, la DNA, pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat ca ar fi luat mita 175. 000 de euro de la omul de afaceri Avraham Morgenstern, pentru a-l ajuta sa castige contractul pentru.

VIDEO UPDATE DNA a extins urmarirea penala pentru fals in declaratii in cazul lui Radu Mazare

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au extins urmarirea penala pentru fals in declaratii in dosarul primarului Constantei, Radu Mazare, in care este acuzat ca ar fi luat mita 175. 000 de euro de la omul de afaceri Avraham Morgenstern, pentru a-l ajuta sa castige contractul pentru construirea locuintelor sociale din campusul Henri Coanda.

Radu Mazare, din nou la DNA. Primarul Constantei va fi audiat in dosarul in care este cercetat

Radu Mazare este asteptat astazi din nou la DNA. Primarul Constantei va fi audiat din nou in dosarul in care este cercetat pentru luare de mita dupa ce ar fi primit 175. 000 de euro de la omul de afaceri.

Radu Mazare la DNA: Firea le-a dat o lectie multor mormoloci din politica romaneasca

Primarul Radu Mazare s-a prezentat miercuri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiat de procurori in dosarul in care este acuzat ca ar fi primit 175. 000 de euro mita pentru a facilita unui om de afaceri castigarea unei licitatii.

Fratele lui Radu Mazare, cercetat pentru luare de mita

Alexandru Mazare, senator PSD si fratele primarului orasului Constanta Radu Mazare, este audiat, joi dimineata, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, potrivit B1 TV.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )