Libnet.ro
UNICEF

22:00

DNA a pierdut procesul cu fostul primar din Sacele, Vasile Lata

Adevărul Adevărul,
DNA a pierdut procesul cu fostul primar din Sacele, Vasile Lata

Fostul primar din Sacele, Vasile Lata, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie intr-un al treilea dosar, in care este acuzat ca ar fi favorizat interesele financiare ale unei societati comerciale din Brasov intr-un contract privind repararea unor drumuri. continuă pe Adevărul

Gheorghe Stefan, cercetat de DNA pentru atribuirea unui contract al Postei Romane

Fostul primar din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, este cercetat de procurorii DNA intr-un nou dosar penal, pentru atribuirea unui contract al Postei Romane privind servicii de incasare electronica a facturilor, el fiind acuzat de spalare de bani si trafic de influenta, arata un comunicat publicat de DNA.

Franta: Un primar din partidul lui Sarkozy vrea sa interzica cultul musulman

Primarul UMP de la Venelles, o comuna cu aproximativ 8. 000 de locuitori, a scris pe Twitter un mesaj despre interzicerea cultului musulman si se asteapta sa fie exclus din partidul lui Nicolas Sarkozy. Robert.

Primar din Valea Doftanei, retinut pentru instigare la fals intelectual si abuz in serviciu

Primarul din Valea Doftanei a fost retinut de catre procurori sub acuzatiile de instigare la fals intelectual si abuz in serviciu. Ion Manea va fi prezentat, joi, instantei cu propunere de arestare preventiva,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2163 seconds )