Libnet.ro
UNICEF

16:01

DNA preia ancheta privind votul din Diaspora dupa ce Parchetul General si-a declinat competenta

Hotnews Hotnews,
 DNA preia ancheta privind votul din Diaspora dupa ce Parchetul General si-a declinat competenta

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a solicitat de la Parchetul General dosarul in care au fost facute plangeri privind modul de desfasurare a votului din diaspora la alegerile prezidentiale, anunta Agerpres, care citeaza surse judiciare. 37: Parchetul General si-a declinat competenta in favoarea DNA, potrivit unui comunicat al institutiei conduse de Tiberiu Nitu. 45: DNA a anuntat printr-un comunicat de presa ca a cerut de la Parchetul General dosarul votului in Diaspora. continuă pe Hotnews

DNA cere de la Parchetul General dosarul privind votul din diaspora (surse)

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a solicitat de la Parchetul General dosarul in care au fost facute plangeri privind modul de desfasurare a votului din diaspora la alegerile prezidentiale. , anunta Agerpres, care citeaza surse judiciare.

DNA preia ancheta in cazul votului din diaspora

ACTUALIZARE 14:20 Directia Nationala va prelua ancheta privind modalitatea de organizare si desfasurare a votului din diaspora, dupa ce Parchetul a anuntat ca isi declina competenta in aceasta cauza.

UPDATE. DNA preia anchetarea tuturor plangerilor din dosarul Votul in diaspora. Sunt suspectate fapte de coruptie.

DNA preia anchetarea tuturor plangerilor din dosarul Votul in diaspora. Sunt suspectate fapte de coruptie. DNA a cerut procurorului general Tiberiu Nitu transferarea dosarului privind votul din diaspora deoarece au aparut indicii potrivit carora inalti demnitari au comis fapte conexe celor de coruptie pentru a impiedica sute de mii de romani sa-si exercite dreptul la vot. Tiberiu Nitu a acceptat solicitarea DNA.

Alerta la varful PSD: votul din diaspora va fi anchetat de DNA

Dosarul penal referitor la impiedicarea romanilor din diaspora sa voteze la alegerile prezidentiale a fost preluat de DNA, in conditiile in care, spun specialistii, exista indicii temeinice ca unii dintre liderii PSD si din Guvern au savarsit fapte penale.

DNA cere procurorului general Tiberiu Nitu dosarul votului din diaspora pentrua continua ancheta

DNA a cerut procurorului general Tiberiu Nitu transferarea dosarului privind votul din diaspora deoarece au aparut indicii potrivit carora inalti demnitari au comis fapte conexe celor de coruptie pentru a impiedica sute de mii de romani sa-si exercite dreptul la vot.

Problema votului din diaspora nu ramane nerezolvata. Parchetul TRIMITE la DNA dosarul votului din diaspora

UPDATE:Parchetul a anuntat ca va trimite dosarul votului din diaspora la DNA. Una din acuzatii ar fi abuz in serviciu. UPDATE: DNA cere Parchetului General dosarul privind votul din diaspora pentru a-l comasa.

Reactia lui Ponta dupa ce DNA a preluat dosarul Votul in diaspora

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, cu privire la preluarea dosarului Diaspora de catre DNA, ca justitia trebuie sa-si faca datoria.

DNA solicita dosarul votului din diaspora la alegerile prezidentiale

Procurorii DNA au solicitat primirea dosarului legat de neregulile inregistrate la votul din diaspora la alegerile prezidentiale. Dosarul se afla in prezent pe rolul Parchetului General. Procurorul general al Romanie.

Parchetul General preda DNA dosarul votului din diaspora la alegerile prezidentiale

Procurorii DNA au solicitat primirea dosarului legat de neregulile inregistrate la votul din diaspora la alegerile prezidentiale. Parchetul General, pe rolul caruia se afla dosarul, a anuntat ulterior ca va preda d.

Alina Gorghiu: Ne poate spune Parchetul cine sunt cei vinovati pentru blocarea votului din Diaspora?

Ar fi umilitor pentru romani ca dosarul privind votul din strainatate sa ramana uitat in vreun sertar, avertizeaza Alina Gorghiu, prim-vicepresedinte PNL. Intr-un comunicat remis HotNews. ro, Gorghiu sustine ca, pe langa recentele declaratii facute de Geoana si Vanghelie potrivit carora blocarea votului in Diaspora ar fi fost o strategie de campanie a lui Ponta, exista oameni care pot spune cum au decurs discutiile dintre membrii Biroului Electoral Central si fostii ministri de externe, Titus Corlatean si Teodor Melescanu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2497 seconds )