Libnet.ro
UNICEF

16:01

DNA a preluat de la Parchetul General dosarul in care este anchetat modul in care a fost organizat votul in Diaspora. Au fost descoperite acte de coruptie

Adevărul Adevărul,
DNA a preluat de la Parchetul General dosarul in care este anchetat modul in care a fost organizat votul in Diaspora. Au fost descoperite acte de coruptie

Procurorii Directiei Nationale Anticoruatie au cerut Parchetului General dosarul privind modul in care a fost organizat si s-a desfasurat votul in Diaspora, pentru a continua ancheta. Parchetul a inceput urmarirea penala in rem in acest caz. continuă pe Adevărul

DNA cere de la Parchetul General dosarul privind votul din diaspora (surse)

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a solicitat de la Parchetul General dosarul in care au fost facute plangeri privind modul de desfasurare a votului din diaspora la alegerile prezidentiale. , anunta Agerpres, care citeaza surse judiciare.

DNA cere Parchetului General dosarul in care este anchetat modul in care a fost organizat votul in Diaspora

Procurorii Directiei Nationale Anticoruatie au cerut Parchetului General dosarul privind modul in care a fost organizat si s-a desfasurat votul in Diaspora, pentru a continua ancheta. Parchetul a inceput urmarirea penala in rem in acest caz.

DNA preia ancheta privind votul din Diaspora dupa ce Parchetul General si-a declinat competenta

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a solicitat de la Parchetul General dosarul in care au fost facute plangeri privind modul de desfasurare a votului din diaspora la alegerile prezidentiale, anunta Agerpres, care citeaza surse judiciare. 37: Parchetul General si-a declinat competenta in favoarea DNA, potrivit unui comunicat al institutiei conduse de Tiberiu Nitu. 45: DNA a anuntat printr-un comunicat de presa ca a cerut de la Parchetul General dosarul votului in Diaspora.

Problema votului din diaspora nu ramane nerezolvata. DNA cere de la Parchetul General DOSARUL

UPDATE:Desi initial de acest dosar se ocupa Parchetul General, Directia Nationala Anticoruptie vrea sa continue ancheta, cerand dosarul votului din Diaspora de la Parchet. UPDATE: Parchetul General.

Parchetul General preda DNA dosarul votului din diaspora la alegerile prezidentiale

Procurorii DNA au solicitat primirea dosarului legat de neregulile inregistrate la votul din diaspora la alegerile prezidentiale. Parchetul General, pe rolul caruia se afla dosarul, a anuntat ulterior ca va preda d.

Oficial: Parlamentarul Bordeianu, plecat de la PNL la PSD intre cele doua tururi ale prezidentialelor, este anchetat penal, suspect de abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave

Deputatul Dan Bordeianu, care a plecat de la PNL la PSD intre cele doua tururi ale alegerilor prezidentiale pierdute de premierul social-democrat Victor Ponta, este urmarit penal, suspectat de abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave si fals in inscrisuri sub semnatura privata, in legatura cu contractarea si executarea unor lucrari, a confirmat, marti, pentru HotNews. ro, Parchetul General.

Problema votului din diaspora nu ramane nerezolvata. Parchetul General se ocupa de ancheta

Parchetul General primeste astazi documentele cerute de la Ministerul Afacerilor Externe in dosarul votului din diaspora. Ancheta a inceput in urma cu doua saptamani, dupa ce mii de romani nu au putut sa.

Cum au primit liderii Puterii si ai Opozitiei mutarea dosarului Diaspora la DNA. PSD: Legea a fost respectata

DNA a preluat astazi de la Parchetul General dosarul privind votul din diapora. Premierul Victor Ponta a spus ca Justitia trebuie sa-si faca datoria, refuzand sa faca mai multe comentarii pe margiena acestui subiect. Cea care a opinat pe indelete a fost Gabriela Vranceanu Firea, purtator de cuvant al PSD, care a spus ca partidul pe care il reprezinta crede ca legea a fost respectata in cele doua scrutine prezidentiale.

DNA cere procurorului general Tiberiu Nitu dosarul votului din diaspora pentrua continua ancheta

DNA a cerut procurorului general Tiberiu Nitu transferarea dosarului privind votul din diaspora deoarece au aparut indicii potrivit carora inalti demnitari au comis fapte conexe celor de coruptie pentru a impiedica sute de mii de romani sa-si exercite dreptul la vot.

Care este singura biserica din Romania unde se afla moaste ale Sfantului Andrei

Singura biserica din Romania in care se afla moaste ale Sfantului Andrei este cea greco-catolica din Faget - Cluj. Tot acolo se afla si o relicva din Sfanta Cruce. Biserica din Faget devine, astfel, incet-incet, un adevarat loc de pelerinaj pentru clujeni, mai ales de ziua Sfantului Andrei si de inaltarea Sfintei Cruci.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )