Libnet.ro
UNICEF

14:00

DNA a retinut doi fosti sefi ai Loteriei, pentru luare de mita, abuz in serviciu si spalare de bani

Adevărul Adevărul,
DNA a retinut doi fosti sefi ai Loteriei, pentru luare de mita, abuz in serviciu si spalare de bani

Procurorii DNA anunta, vineri, ca au dispus retinerea pentru 24 de ore, incepand cu data de 15 septembrie, a doi fosti sefi ai Loteriei Romane, Gheorghe Benea, fost director general si Ovidiu Ripanu, fost sef Serviciu Achizitii, pentru luare de mita, abuz in serviciu si spalare de bani. continuă pe Adevărul

Doi fosti sefi din Loteria Romana, retinuti de DNA pentru luare de mita si spalare de bani. Gheorghe Benea si Ovidiu Ripanu ar putea ajunge in arest pentru urmatoarele 30 de zile (VIDEO)

Procurorii DNA au dispus retinerea lui Gheorghe Benea, fost director general al Loteriei Romanie, si a lui Ovidiu Ripanu, sef Serviciu Achizitii in cadrul aceleiasi institutii, sub aspectul.

Intercepari incendiare in dosarul celor doi fosti sefi din Loteria Romana: Ovidiu Ripanu asigura ca ii rezolva pe toti din conducere in schimbul a 1,5 milioane lei si 4 masini de lux (VIDEO)

Interceptari la Loterie. Fostul sef al Serviciului Achizitii din Compania Nationala Loteria Romana, Ovidiu Ripanu il asigura pe dealer-ul auto Virgil Nicolae Sorescu ca, in schimbul a 1,5.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )