Libnet.ro
UNICEF

00:08

DNA: Trei oameni de afaceri, trimisi in judecata pentru fraudare de fonduri europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DNA: Trei oameni de afaceri, trimisi in judecata pentru fraudare de fonduri europene

Procurorii DNA Suceava au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, fata de trei oameni de afaceri din judetul Botosani, acuzati de fraudare a fondurilor europene. continuă pe Ziarul Bursa

Fost sef al DSVSA Sibiu, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Alba Iulia l-au trimis in judecata, in stare de arest la domiciliu, pe Serban Constantin Tichindelean, fost director executiv al Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA) Sibiu, acuzat de abuz in serviciu si conflict de interese.

Proiect privind votului electronic propus de Asociatia M10 a Monicai Macovei: Vot pe baza unui un token similar celui folosit in e-banking, pedepse de la 7 la 25 de ani pentru fraudare

Asociatia M10 a depus luni la Comisia parlamentara pentru Codul Electoral un proiect de lege privind votul electronic, pe baza unui un token similar celui folosit in sistemul e-banking, a anuntat Monica Macovei, care ii reaminteste presedintelui Klaus Iohannis, intr-o scrisoare deschisa, ca a promis in campania electorala ca va sprijini acest proiect.

Directorul D.S.V.S.A Sibiu, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Procurorii anticoruptie au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest la domiciliu, a directorului executiv al Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Sibiu D. ), Serban Tinchindelean pentru: abuz in serviciu daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit 6 acte materiale ) in forma continuata, abuz in serviciu daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit 3 infractiuni) si conflict de interese2 infractiuni), potrivit unui comunicat DNA.

Directoarea Agentiei de Protectie a Mediului Alba, trimisa in judecata pentru luare de mita

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Alba Iulia au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, in cazul directoarei executive a Agentiei de Protectie a Mediului Alba, Mihaiela Nicoleta Dehelean, pentru luare de mita si instigare la abuz in serviciu, informeaza un comunicat al DNA.

Vaslui: Colonel MAPN, trimis in judecata pentru spaga

Seful Biroului de Informare Recrutare din cadrul CMJ Vaslui, colonelul Paul Boghiu, a fost trimis in judecata de DNA pentru trafic de influenta, dupa ce ar fi primit 500 de euro, precum si doi cocosi, o sticla de rachiu si un bidon cu vin, pentru a ajuta o persoana sa se angajeze in Armata, informeaza Mediafax.

Fostul director al DSVSA Sibiu Serban Tichindelean a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu si conflict de interese

Serban Tichindelean, fostul director al Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA) Sibiu, a fost trimis luni in judecata, in stare de arest la domiciliu fiind acuzat, printre altele de.

Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iasi a fost data in judecata pentru a noua oara de Liga Studentilor

Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iasi a fost data in judecata de Liga Studentilor pentru a noua oara, pe motiv ca au fost introduse criterii discriminatorii pentru studentii care vor sa ocupe functia de.

Iasi: Universitatea Alexandru Cuza, data in judecata pentru a noua oara de Liga Studentilor

Universitatea Alexandru Ioan Cuza a fost data in judecata penru a noua oara de catre Liga Studentilor din Iasi pentru ca a introdus niste criterii discriminatorii pentru studentii care vor sa acceada la functia de student reprezentant in structurile de conducere ale universitatii, potrivit Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2467 seconds )