Libnet.ro
UNICEF

01:05

DNA: Victor Ponta creeaza o confuzie grava in opinia publica prin aceea ca pune la indoiala datele prezentate la bilantul DNA

Hotnews Hotnews,
 DNA: Victor Ponta creeaza o confuzie grava in opinia publica prin aceea ca pune la indoiala datele prezentate la bilantul DNA

Directia Nationala Anticoruptie afirma, intr-un comunicat, ca premierul Victor Ponta creeaza o confuzie grava in opinia publica prin aceea ca pune la indoiala datele prezentate la bilantul DNA, date referitoare la confiscarea si recuperarea de produse infractionale, dispuse de instante, in dosarele penale deferite justitiei. continuă pe Hotnews

DNA, critici dure la adresa premierului: Ponta creeaza o confuzie grava punand la indoiala datele DNA referitoare la recuperarea prejudiciilor

Directia Nationala Anticoruptie critica declaratiile facute de premierul Victor Ponta cu privire recuperarea prejuduciilor de catre ANAF. Premierul Victor Ponta creeaza o confuzie grava in opinia publica pr.

Ponta creeaza o confuzie grava punand la indoiala datele prezentate la bilantul DNA

Premierul Victor Ponta creeaza o confuzie grava in opinia publica prin aceea ca pune la indoiala datele prezentate la bilantul DNA privind confiscarea si recuperarea de produse infractionale, dispuse de instante, in dosarele penale deferite justitiei, arata un comunicat emis de DNA.

SCANDAL intre DNA si Victor Ponta pe tema recuperarii prejudiciilor

Directia Nationala Anticoruptie arata ca premierul creeaza o confuzie grava prin faptul ca pune la indoiala datele referitoare la recuperarea prejudiciilor, prezentate de DNA la bilant, Victor Ponta.

DNA reactioneaza la afirmatia lui Ponta privind recuperarea prejudiciilor din dosare

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a precizat, miercuri, referitor la declaratiile facute de premierul Victor Ponta privind prejudiciile din dosare, ca seful Guvernului creeaza o confuzie grava in opinia publica prin aceea ca pune la indoiala datele prezentate la bilantul DNA.

Victor Ponta: Avem o problema extrem de grava la ANRP. I-am rugat pe toti ca pana miercuri sa avem o solutie (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat luni, dupa sedinta Biroul Permanent National la PSD, ca in cadrul Autoritatii Nationale pentru Restituirea ProprietatilorANRP) este o problema grava. Avem o problema.

Victor Ponta, la primirea legitimatiei de italofon: Come si dice axa?/ Daca se schimba axa Londra-Washington in Berlin-Washington, ca e la moda, eu as propune Roma

Premierul Victor Ponta, aflat luni la resedinta ambasadorului Italiei, a declarat ca ar propune o axa Roma-Washington, pentru ca e la moda, daca tot se schimba axa politicii externe romanesti cu includerea Berlinului in locul Londrei, aratand ca el prefera sa mearga mai intai la Roma si apoi in restul Europei. Ponta si-a sustinut alocutiunea in limba italiana, insa la un moment dat a intampinat dificultati cu traducerea cuvantului axa. Come si dice 'axa'?, a intrebat el.

Victor Ponta: Mi-e dor de Crin. Citez din el si de asta/ Antonescu, replica pentru Ponta: E un sentimental, genul lui se descurca mai greu in realitate

Premierul Victor Ponta a admis, dupa sedinta coalitiei, ca ii este dor de fostul sau coleg din Uniunea Social Liberala, Crin Antonescu. Replica fostului lider liberal: E un sentimental, se vede treaba. Nu glumiti pe seama unor asemenea oameni, pentru ca dintre ei se recruteaza marii poeti, marii artisti.

Victor Ponta, la Antena 3: Ministrul Ioan Rus mi-a dat o veste buna si una proasta. Vestea buna, s-a dat castigatorul pentru studiul de fezabilitate la autostrada Pitesti-Sibiu. Vestea proasta e ca imediat s-a depus contestatie

Premierul Victor Ponta a declarat duminica seara, invitat la Antena 3, ca este necesara o noua lege a achizitiilor publice in conditiile in care procedura de contestare prevazuta in actuala lege duce la intarzieri majore in derulara proiectelor de infrastructura. Ponta a anuntat ca a fost recent informat de ministrul Tranporturilor Ioan Rus ca a fost desemnat un castigator pentru studiul de fezabilitate al autostrazii Pitesti-Sibiu, adaugand ca imediat a fost depusa si o contestatie. Ponta: PSD va vota in Parlament pentru numirea lui Hellvig la SRI / Faptul ca in R. Moldova e un guvern minoritar care depinde de comunisti nu ma bucura .

Victor Ponta, catre Robert Cazanciuc: Va rog sa continuati discutiile cu CSM, inalta Curte ca sa gasim solutia de functionare a ANRP (VIDEO)

Premierul Victor Ponta i-a cerut miercuri ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc, sa continue discutiile cu Consiliul Suprem al Magistraturii si inalta Curte de Casatie si Justitie in vederea gasirii unei.

Victor Ponta a discutat cu James Comey, seful FBI, noi proiecte despre amenintari de securitate

Premierul Victor Ponta a discutat cu directorul FBI, James Comey, despre noi proiecte de largire a cooperarii specifice bilaterale, in noul context regional si al multiplicarii amenintarilor de securitate globale, se arata intr-un comunicat transmis de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )