Libnet.ro
UNICEF

09:30

Doar 20% dintre bistritenii care au dat Bacalaureatul de toamna au obtinut note de trecere

Adevărul Adevărul,
Doar 20% dintre bistritenii care au dat Bacalaureatul de toamna au obtinut note de trecere

Potrivit Inspectoratului Scolar Judetean, doar 20% dintre cei care au sustinut examenul de Bacalaureat in sesiunea din august au reusit sa obtina note de trecere. Cei mai multi nu au reusit sa obtina note mai mari de 7. continuă pe Adevărul

Doar 20,36% dintre absolventi au promovat a doua sesiune a examenului de bacalaureat

Aproximativ 14. 700 de elevi din cei 72. 000 de absolventi prezenti la cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat au reusit sa obtina cel putin nota 6, insemnand 20,36% dintre absolventi, informeaza.

REZULTATE BAC 2013. Doar 20,36% dintre absolventii de liceu au reusit sa promoveze Bacalaureatul.

Aproximativ 14. 700 de elevi din cei 72. 000 de absolventi prezenti la cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat au reusit sa obtina cel putin nota 6, transmite Ministerul Educatiei. Citeste si REZULTATE BAC 2013. Ministerul Educatiei publica AZI rezultatele de la BACALAUREAT 2013 Cei mai multi candidati- 8. 985 de absolventi- au obtinut note intre 6 si 6,49 si nici un candidat nu a obtinut media 10. Vezi rezultatele pe judete pe site-ul .

A inceput Festivalul International George Enescu. Murray Perahia, Evgeny Kissin, Boris Berezovsky si Lisa Batiashvili sunt, doar cateva dintre numele care vor urca pe scena. Vezi cand sunt cele mai asteptate concerte

Festivalul International George Enescu, cel mai asteptat si prestigios eveniment cultural din Romania, a inceput duminica seara, cu un concert al celebrei orchestre Staatskapelle Berlin, dirijate de maestrul Daniel Barenboim. Toata luna septembrie, in centrul Capitalei va rasuna muzica unora dintre cei mai mari muzicieni ai lumii. Printre marii artisti care vor urca pe scena se numara: Murray Perahia, Evgeny Kissin. Boris Berezovsky, Lisa Batiashvili, Marek Janowski, Mariss Jansons, Jordi Savall, Alissa Margulis, Vladimir Jurowski, Antonio Pappano si Lawrence Foster. Vezi aici programul Festivalului .

REZULTATE BACALAUREAT 2013 Doar 23.26% dintre candidati au luat examenul maturitatii in judetul Vaslui

Doar 23,26% dintre candidatii care au participat la cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat din Vaslui au reusit sa obtina medii de trecere inainte de contestatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )