Libnet.ro
UNICEF

01:05

La doar trei ani, un baietel a murit dupa ce a fost muscat de cainele familiei: Copilul a devenit el mai tanar donator de organe din Bihor

B1 B1,
La doar trei ani, un baietel a murit dupa ce a fost muscat de cainele familiei: Copilul a devenit el mai tanar donator de organe din Bihor

Un copil in varsta de 3 ani a murit dupa ce a fost muscat de gat de cainele familiei. Baietelul a devenit cel mai tanar donator de organe din judetul Bihor. Tragedia s-a intamplat saptamana tercuta. continuă pe B1

A murit dupa ce a fost muscat, de gat, de cainele familiei. La doar trei ani, un baietel a devenit cel mai tanar donator de organe din Bihor

La doar trei ani, un baietel din Bihor a devenit cel mai tanar donator de organe din Oradea. Copilul a fost declarat in moarte cerebrala dupa ce a fost muscat, de gat, chiar de cainele familiei.

Deputatul PSD Marian Ghiveciu, trei ani cu suspendare pentru coruptie

Deputatul PSD Marian Ghiveciu a fost condamnat, marti, de instanta suprema, la trei ani inchisoare cu suspendare intr-un dosar legat de retrocedarea nelegala a unor terenuri din Buzau, informeaza.

Catalin Radulescu e noul presedinte al PSD Diaspora. Deputatul este de trei ani trimis in judecata pentru mita si, pana acum, nu putea sa paraseasca tara

La propunerea premierului Victor Ponta, Catalin Radulescu este, mai nou, presedinte al PSD Diaspora. Deputatul Radulescu se afla insa sub control judiciar, dupa ce, in urma cu trei ani, a fost trimis in judecata pentru dare de mita, iar una dintre masurile ce i-au fost impuse din acel moment se refera la interdictia de a parasi tara.

Deputatul PSD Marian Ghiveciu, condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare

Deputatul PSD Marian Ghiveciu a fost condamnat de instanta suprema, la trei ani inchisoare cu suspendare intr-un dosar legat de retrocedarea nelegala a unor terenuri din judetul Buzau, el fiind gasit vinovat de savarsirea infractiunii de abuz in serviciu.

Caz SOCANT la Drobeta Turnu Severin: Un copil a murit, dupa ce a cazut de la etajul trei al unui bloc

Un copil in varsta de sapte ani, diagnosticat cu autism, a murit, marti seara, la Spitalul Judetean de Urgenta din Drobeta Turnu Severin, unde a fost transportat dupa ce a cazut de la etajul al treilea al blocului in care locuia, informeaza Mediafax.

Explozie la o fabrica de artificii din Italia. Cel putin trei oameni au murit

Cel putin trei oameni au murit, iar alti patru au fost raniti intr-o explozie produsa miercuri intr-o fabrica de artificii din sudul Italiei, informeaza site-ul agentiei ANSA. Incidentul a.

VIDEO Moarte stupida. O femeie de 89 de ani, din Dej, a murit dupa ce a trecut masina de gunoi peste ea

O batrana si-a pierdut viata, sambata, 9 mai, dupa ce a fost acrosata de masina de gunoi si soferul, nevazand-o, a trecut peste ea cu camionul. Martorii zic ca femeia se intorcea de la cumparaturi si ca nu ar fi avut probleme de sanatate.

Un copil de 8 ani a murit inecat in Canalul Dunare - Marea Neagra

Un copil in varsta de opt ani a murit inecat, luni, dupa ce a intrat in Canalul Dunare - Marea Neagra sa se scalde si nu a mai putut iesi la suprafata, potrivit Mediafax. Reprezentantii ISU Dobrogea sustin.

Tragedie pe un santier din Spania. Un roman a murit, dupa ce a cazut de la mare inaltime

Accident teribil in Spania unde doi muncitori, unul roman si unul spaniol, au murit, ieri, pe un santier. Cei doi oameni au cazut de la mare inaltime, in timpul serviciului. Tragedia avut loc pe un santier din.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )