Libnet.ro
UNICEF

17:00

Dobrovolschi: Presedintele Iohannis este foarte multumit de activitatea conducerii DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dobrovolschi: Presedintele Iohannis este foarte multumit de activitatea conducerii DNA

Presedintele Klaus Iohannis este foarte multumit de activitatea conducerii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), a reiterat, marti, purtatorul de cuvant al sefului statului, Madalina Dobrovolschi. continuă pe Ziarul Bursa

Administratia prezidentiala: Klaus Iohannis este foarte multumit de activitatea conducerii DNA

Purtatoarea de cuvant a Presedintiei, Madalina Dobrovolschi, a reafirmat marti, raspunzand la o intrebare, ca seful statului este foarte multumit de activitatea conducerii Directiei Nationale Anticoruptie.

Madalina Dobrovolschi: Presedintele este foarte multumit de activitatea conducerii DNA

Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi, a reiterat astazi faptul ca presedintele Klaus Iohannis este foarte multumit de activitatea conducerii Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Presedintele Iohannis va merge in zona Harghita-Covasna si va asista la exercitiul Saber Guardian, la care participa 25.000 de militari

Presedintele Klaus Iohannis va asista, sambata, in poligonul Cincu, la actiunile din cadrul exercitiul militar Saber Guardian 17, a anuntat marti purtatorul de cuvant al Presedintiei, Madalina Dobrovolschi.

Ce program are presedintele Iohannis in urmatoarele zile

Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi, a anuntat, marti, programul presedintelui Klaus Iohannis in urmatoarele zile, printre evenimentele la care ia parte fiind vizitarea bazei Mihail Kogalniceanu si intalnirea cu generalul Petr Pavel, presedintele Comitetului Militar al NATO, dar si participarea la un exercitiu militar la Cincu, in judetul Brasov.

Deloitte: Apetitul pentru tranzactii in Europa Centrala este foarte puternic

Declinul activitatii de private equity in perioada post-Brexit pare a fi mai degraba o pauza decat o paralizie, in special in Europa Centrala, unde activitatea de la sfarsitul anului trecut a pus din nou regiunea pe radarul investitorilor, arata studiul Deloitte Central Europe Private Equity Confidence Survey.

Donald Trump este foarte diferit de ceea ce se vede la televizor

Presedintele rus, Vladimir Putin, s-a aratat increzator in ce priveste relansarea relatiilor ruso-americane, dupa intalnirea sa cu Donald Trump, estimand ca omologul sau american este ''foarte diferit '' de ceea ce se poate percepe la televizor, relateaza AFP.

Presedintele Iohannis a promulgat Legea privind organizarea si functionarea Ministerului Apararii. Acum doua luni, seful statului ceruse reexaminarea acesteia

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, actul normativ care modifica si completeaza Legea 346/2006 privind organizarea si functionarea Ministerului Apararii Nationale.

Presedintele Iohannis doreste reexaminarea Legii privind organizarea si functionarea invatamantului dual

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Parlamentului, spre reexaminare, actul normativ care preved modificarea si completarea Legii Educatiei Nationale nr. 1/2011, motivand ca aceasta ar genera multiple efecte negative asupra calitatii procesului educational.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )