Libnet.ro
UNICEF

16:00

Doctorii unei clinici de infrumusetare din Bucuresti, reclamati ca ar practica medicina intr-un coafor din Suceava

Adevărul Adevărul,
Doctorii unei clinici de infrumusetare din Bucuresti, reclamati ca ar practica medicina intr-un coafor din Suceava

Colegiul Medicilor Suceava a depus o plangere la Politie pe numele unei clinici de infrumusetare din Bucuresti, pe motiv ca ar acorda servicii medicale, de tipul injectarii pometilor sau a buzelor cu acid hialuronic, intr-un coafor din Suceava. Clinica sustine ca este recomandata de Bianca Dragusanu. Vedeta apare pe afisele de promovare. continuă pe Adevărul

JLL Rata medie de neocupare a spatiilor de birouri din Bucuresti, la minimul istoric

Rata medie de neocupare a spatiilor de birouri din Bucuresti a scazut anul trecut la un nivel minim istoric, de aproximativ 6,6%, comparativ cu 9,2% la finele anului 2017. Scaderea a survenit pe fondul unei activitati de dezvoltare mai redusa comparativ cu cererea de spatii de birouri.

Cartierul din Bucuresti unde preturile la apartamente au crescut cu 13.000 de euro peste noapte

Apartamentele vechi cu trei camere din Bucuresti au inceput anul 2019 cu o valoare de 91. 050 de euro, cea mai mare din ultimii zece ani, fiind aproape de valorile din 2009 si similare cu cele din 2010, potrivit.

Start-Up Nation 2018-2019: Antreprenorii din Bucuresti, Cluj si Ilfov, de 6 ori mai putini dect n 2017

Decizia statului de a depuncta masiv firmele din Bucuresti si judetele Cluj si Ilfov a condus la scaderea abrupta a acestor aplicanti in programul Start-Up Nation 2018-2019 fata de editia 2017.

Andrei se urcase intr-un tamvai din Bucuresti si isi gasise un loc, cand a ridicat privirea. Pret de cateva secunde a incremenit. A crezut ca nu vede bine. A scos imediat telefonul. iti trebuie cateva minute bune sa intelegi ca e real (FOTO)

Andrei tocmai se urcase intr-un tramvai din Bucuresti. Gasise loc si tocmai se asezase cand in fata lui a aparut o doamna. S-a uitat la ea si a incremenit. Cand s-a dezmeticit, a scos telefonul si.

COD ROSU: Bacterie UCIGASA intr-un nou spital din Bucuresti! Anuntul facut de autoritati in urma cu putin timp

Un om a murit contaminat cu o bacterie periculoasa la Institutul de Pneumologie Marius Nasta din Bucuresti iar un altul este infectat cu acelasi microorganism. Testele rapide au aratat ca bacteria.

Aerul din Bucuresti e toxic. Valorile record de poluare inregistrate

Nivelul de poluare a aerului din Capitala a atins un nivel record. in acest sens, specialistii trag un semnal de alarma si spun ca particulele din aer pot duce la cancer pulmonar. Cat de pouluat este aerul pe care noi il respiram in Bucuresti. Timp de patru luni, noxele din Capitala au fost monitorizate cu [] .

Adrian are 22 de ani, este din Bucuresti, si recent a descoperit ceva absolut naucitor despre parintii sai. imi pun sperantele in ajutorul vostru!

Un tanar, de 22 de ani, din Bucuresti, are nevoie de mare ajutor. Baiatul a fost dat spre adoptie cand era mic, iar acum isi cauta cu disperare parintii naturali, despre care stie doar ca locuiau la Dridu,.

Ancheta la o gradinita din Bucuresti unde trei copii cu nevoi speciale au fost nchisi ntr-o clasa goala n timpul unei inspectii

Trei minori care frecventeaza Gradinita nr. 42 din Capitala, intre care se numara si o fetita cu tulburari de spectru autist, au fost inchisi intr-o clasa goala in timp ce in institutie se afla o inspectie. Inspectoratul scolar a deschis o ancheta interna, catalogand gestul ca fiind unul grav.

Ancheta la o gradinita din Bucuresti unde o fetita cu tulburari de spectru autist fost nchisa ntr-o clasa goala n timpul unei inspectii

O fetita cu tulburari de spectru autist care frecventeaza Gradinita nr. 42 din Capitala a fost inchisa intr-o clasa goala in timp ce in instiutie se afla o inspectie. Inspectoratul scolar a deschis o ancheta interna, catalogand gestul ca fiind unul grav.

Fetita cu autism, ascunsa intr-o clasa goala, in timpul unei inspectii la o gradinita din Bucuresti

O fetita in varsta de 5 ani, din Bucuresti, care sufera de autism, a fost ascunsa de educatoare, la gradinita, intr-o clasa goala, alaturi de alti doi copii, in timpul unei inspectii. Totul s-a intamplat intr-o gradinita din Sectorul 1 al Capitalei, miercuri, in timpul unei inspectii pe care directoarea unitatii si educatoarea au pregatit-o intens pentru ca totul sa iasa bine.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )