Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doctorul Mihai Lucan scapa de arest

Antena3 Antena3,
Doctorul Mihai Lucan scapa de arest

Medicul Mihai Lucan, fiul sau, Valerian Lucan, Si directorul administrativ al Institutului Clinic de Urologie Cluj-Napoca vor fi cercetati sub control judiciar. Tribunalul Bucuresti a respins cererea. continuă pe Antena3

Magistratii Tribunalului Bucuresti au respins propunerea procurorilor de arestare preventiva pentru medicul Mihai Lucan si fiul acestuia

Medicul Mihai Lucan si fiul acestuia, Valeriu Ciprian Mihai Lucan, retinuti de catre procurorii DIICOT in dosarul de delapidare si constituire a unui grup infractional organizat, vor fi cercetati sub control judiciar, au decis magistratii Tribunalului Bucuresti, care au respins propunerea procurorilor, de arestare preventiva.

Medicului Mihai Lucan i-ar fi cazut din buzunar 5.000 de euro, cand iesea din biroul procurorului, pentru a fi dus in arest (Stirile ProTV)

Joi seara, in timp ce medicul Mihai Lucan era scos din biroul procurorului, pentru a fi dus in arest, i-ar fi cazut din buzunar 5000 de euro, afirma Stirile Pro TV.

Medicul Mihai Lucan si fiul sau au fost retinuti de procurorii DIICOT

Medicul Mihai Lucan si fiul acestuia au fost retinuti pentru 24 de ore de catre procurorii DIICOT, pentru delapidare si constituirea unui grup infractional organizat, scrie News. ro, citand surse judiciare. Mihai Luican si fiul sau au fost audiati joi peste 7 ore de procurori. Surse judiciare citate de Adevarul arata ca acasa la Lucan acasa au fost gasiti in timpul perchezitiei 600. 000 de euro.

Fabuloasa avere a lui Mihai Lucan, medicul cercetat pentru delapidarea Institutului de Urologie din Cluj. Castiga 1 milion de euro anual

Medicul Mihai Lucan a declarat la inceputul anului 2017, o suma de 1,7 milioane de euro in 17 conturi bancare, 60% din Lukmed SRL - firma care administreaza una dintre cele mai moderne clinici de urologie din tara -, terenuri intravilane, case si apartamente in Cluj si Bucuresti, bijuterii si tablouri. Din ultimele declaratii de avere ale sotiei, rezulta ca veniturile pe care medicul le castiga se ridicau la aproape 1 milion de euro anual.

Cererea de arest preventiv a medicului urolog Mihai Lucan, respinsa

Magistratii au respins, vineri, cererea de arest preventiv formulata de procurorii DIICOT, care au cerut arestarea medicului Mihai Lucan, fostul sef al Institutului de Transplant Renal Cluj.

Cererea de arest preventiv a medicului Mihai Lucan, respinsa.Urologului i-au cazut 5.000 de euro din buzunar cand pleca de la DIICOT

Magistratii au respins, vineri, cererea de arest preventiv formulata de procurorii DIICOT, care au cerut arestarea medicului Mihai Lucan, fostul sef al Institutului de Transplant Renal Cluj.

Fabuloasa avere a lui Mihai Lucan, medicul cercetat pentru delapidarea Institutului de Urologie din Cluj

Medicul Mihai Lucan a declarat la inceputul anului 2017, o suma de 1,7 milioane de euro in 17 conturi bancare, 60% din Lukmed SRL, terenuri intravilane, case si apartamente in Cluj si Bucuresti,.

Medicul chirurg Mihai Lucan, plasat sub control judiciar

Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au decis, vineri dimineata, dupa 9 ore de audieri, plasarea sub control judiciar a medicului clujean Mihai Lucan, retinut joi pentru 24 de ore de catre procurorii DIICOT, pentru delapidare si constituirea unui grup infractional organizat. Aceesi masura a fost luata si pentru fiul lui Lucan.

Medicul Mihai Lucan, audiat la DIICOT

Medicul Mihai Lucan a fost adus joi dimineata la sediul central al DIICOT din Capitala, pentru a fi audiat intr-un dosar de delapidare cu un prejudiciu de 5 milioane lei. La sediul DIICOT a fost adus si fiul medicului, relateaza Agerpres.

Doi directori ai Institutului de Urologie si Transplant Renal din Cluj, retinuti de DIICOT in dosarul care este implicat si medicul Mihai Lucan

Doi directori ai Institutului Clinic de Urologie si Transplant Renal Cluj au fost retinuti pana acum in dosarul care este implicat si medicul Mihai Lucan, insa audierile continua, mai ales ca medicul inca nu a sosit la sediul DIICOT, au declarat surse judiciare citate de News. ro. Potrivit surselor citate, este vorba despre Dan Emil Fofiu - Sanpatreanu si despre Sanda Rodica Baciu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )