Libnet.ro
UNICEF

14:00

DOCUMENT. Textul motiunii de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu: Aceasta nu este o motiune de cenzura impotriva unui guvern PSD+ALDE. Este un act de responsabilitate politica

România Liberă România Liberă,
DOCUMENT. Textul motiunii de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu: Aceasta nu este o motiune de cenzura impotriva unui guvern PSD+ALDE. Este un act de responsabilitate politica

In motiunea de cenzura prin care social-democratii vor sa-si demita propriul Guvern, premierul Grindeanu este acuzat ca si-a pierdut busola bunului-simt si ca Este un act de responsabilitate politica pe care trebuie sa-l faca Parlamentul Romaniei . continuă pe România Liberă

Surse guvernamentale: Legal, motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu nu poate fi citita duminica

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu nu ar putea fi citita, duminica, in Parlament din motive procedurale, sustin surse apropiate prim-ministrului, pentru ca textul motiunii trebuie.

Cei 4 parlamentari PSD de Sibiu vor vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu

Cei patru parlamentari PSD de Sibiu vor vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, a decis vineri Biroul Judetean Permanent al organizatiei judetene. Biroul Judetean Permanent al Partidului Social Democrat Sibiu, compus din toti primarii si parlamentarii PSD Sibiu, intrunit vineri, a votat in unanimitate sustinerea motiunii de cenzura care va fi depusa luni impotriva Guvernului Sorin Grindeanu, se arata intr-un comunicat al PSD Sibiu.

Traian Basescu, liderul PMP: Nu vom sustine motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu. PSD a facut o mare porcarie; sa si-o rezolve singuri

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat vineri, pentru News. ro, ca parlamentarii Partidului Miscarea Populara nu vor sustine motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, iar social-democratii trebuie sa-si rezolve singuri aceasta porcarie.

Surse: Un singur parlamentar dintre cei 9 ai PSD Iasi va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu

Un singur parlamentar dintre cei 9 ai PSD Iasi va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, au declarat vineri pentru News. ro. surse din cadrul filialei iesene a PSD, care sustin ca situatia este delicata, intrucat majoritatea alesilor social-democratilor ieseni nu doresc caderea actualului Executiv.

Parlamentarii PSD Dambovita vor vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu

PSD Dambovita, condus de presedintele Comisiei de control al SRI, Adrian Tutuianu, a anuntat ca sustine deciziile luate de Comitetul Executiv National, iar parlamentarii membri ai filialei vor vota motiunea de cenzura, considerand-o singura solutie constitutionala in contextul retragerii sprijinului politic pentru guvernul condus de Sorin Grindeanu, potrivit News. ro.

Parlamentarii PSD Dambovita vor vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu

Organizatia PSD Dambovita, condusa de senatorul Adrian Tutuianu, a anuntat ca parlamentarii organizatiei vor sustine motiunea de cenzura initiata de Partidul Social Democrat si ALDE in contextul retragerii sprijinului politic pentru guvernul condus de Sorin Grindeanu.

Victor Ponta, despre motiunea de cenzura impotriva guvernului Grindeanu: Razboi atomic intre PSD si PSD din care va castiga Iohannis (VIDEO)

Victor Ponta a fost prezent duminica in Parlament pentru a vorbit cu grupul deputatilor PSD, pe care a incercat sa ii convinga sa nu mearga mai departe cu motiunea de cenzura afirmand ca.

Surse: Doar un parlamentar din cei noua ai PSD Iasi ar vota motiunea de cenzura impotriva guvernului Grindeanu

Doar un parlamentar din cei noua ai PSD Iasi ar vota motiunea de cenzura impotriva guvernului Grindeanu, au declarat vineri surse din cadrul filialei iesene a PSD, care sustin ca situatia este delicata, intrucat majoritatea alesilor social-democratilor de Iasi nu doresc caderea Executivului.

PSD si ALDE au anuntat ca depun motiune de cenzura impotriva lui Grindeanu

ACTUALIZARE 00:00 Sorin Grindeanu: ii cer lui Dragnea sa isi asume criza; sa demisioneze si demisionez si eu Premierul Sorin Grindeanu i-a cerut aseara presedintelui PSD, Liviu Dragnea, sa isi asume criza politica, precizand ca, dupa ce acesta va demisiona de la conducerea partidului, va demisiona si el din functia de prim-ministru. ------------ PSD si ALDE au anuntat, ieri, ca vor depune, luni, o motiune de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, iar Liviu Dragnea a precizat ca premierul a fost exclus din PSD.

Traian Basescu: PMP nu sustine motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu. PSD a facut o mare porcarie

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat vineri, pentru News. ro, ca nu s-a intalnit cu liderii coalitiei de guvernare, Liviu Dragnea, respectiv Calin Popescu Tariceanu, in conditiile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2508 seconds )