Libnet.ro
UNICEF

08:00

DOCUMENTAR EXCLUSIV in Romania, pe B1 TV: Mostenirea lui Donald Trump, vineri, de la ora 22.00

B1 B1,
DOCUMENTAR EXCLUSIV in Romania, pe B1 TV: Mostenirea lui Donald Trump, vineri, de la ora 22.00

Documentarul Mostenirea lui Donald Trump reprezinta o ancheta ampla despre mandatul acestuia la Casa Alba. Filmul prezinta ascensiunea celui care avea sa devina cel de-al 45-lea presedinte al. continuă pe B1

SUA: Fostul presedinte Donald Trump anunta angajarea de noi avocati

Fostul presedinte american Donald Trump a anuntat duminica ca a angajat doi noi avocati pentru a-l apara in procesul de punere sub acuzare care va incepe pe 9 februarie, informeaza AFP, citata de Agerpres. Anuntul survine in urma stirilor aparute sambata in presa, potrivit carora cinci avocati dintre care doi ar fi urmat sa conduca echipa juridica) au renuntat sa-l reprezinte din cauza dezacordurilor legate de linia de aparare. Foarte respectatii avocati pledanti David Schoen si Bruce L. Castor Jr vor conduce acum echipa, a anuntat Donald Trump intr-un comunicat.

Avocatii lui Donald Trump argumenteaza ca procesul din Senat este neconstitutional

Avocatii fostului presedinte american Donald Trump argumenteaza ca procesul programat in Senatul SUA, in urma inculparii pentru instigare la insurectie, este neconstitutional, intrucat mandatul prezidential s-a incheiat, relateaza Digi24.

Avocatii lui Donald Trump argumenteaza ca procesul din Senat este neconstitutional

Avocatii fostului presedinte american Donald Trump argumenteaza ca procesul programat in Senatul SUA, in urma inculparii pentru instigare la insurectie, este neconstitutional, intrucat mandatul prezidential s-a incheiat, potrivit Mediafax care citeaza The Hill.

Donald Trump, acuzat de un act de tradare fara precent de procurorii democrati din Congres

Actiunile lui Donald Trump inainte de asaltul din 6 ianuarie asupra Congresului reprezinta un act de tradare de o amploare istorica, sustin procurorii democrati din Camera Reprezentantilor in procesul de punere sub acuzare a fostului presedinte american.

Donald Trump, nominalizat la premiul Nobel pentru pace de un europarlamentar estonian populist

Fostul presedinte american Donald Trump a fost nominalizat astazi la premiul Nobel pentru Pace de un politician populist de dreapta din Estonia.

Donald Trump, propus la Premiul Nobel pentru Pace. Cine este initiatorul demersului si ce argumente aduce

Fostul presedinte american Donald Trump a fost nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace de un parlamentar de extrema dreapta din Estonia, scrie DPA.

Viitorul Partidului Republican, in joc la destituirea lui Donald Trump

Liderii republicani se pregatesc de o batalie privind viitorul partidului, dupa hotararea lui Donald Trump de a-si schimba avocatii in procesul destituirii, un semn al faptului ca presedinele american ar urma sa nu renunte la straegia falselor acuzatii de frauda masiva in alegerile prezidentiale de la 3 noiembrie, relateaza AFP.

Fostul presedinte Donald Trump anunta angajarea de noi avocati

Fostul presedinte american Donald Trump a anuntat duminica ca a angajat doi noi avocati pentru a-l apara in procesul de punere sub acuzare care va incepe pe 9 februarie, informeaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )