Libnet.ro
UNICEF

22:30

Doi administratori ai companiei Alfredo Foods, arestati preventiv intr-un dosar de evaziune fiscala

Adevărul Adevărul,
Doi administratori ai companiei Alfredo Foods, arestati preventiv intr-un dosar de evaziune fiscala

Mihai Cristian Darmanescu si Florin Daniel Nistor, asociati si administratori ai Alfredo Foods, unul dintre cei mai importanti distribuitori de produse alimentare din Romania, si alte doua persoane au fost arestati in dosarul in care se fac cercetari pentru evaziune fiscala de 12 milioane de euro. continuă pe Adevărul

Doi administratori ai Alfredo Foods, arestati pentru evaziune de 12 milioane euro

Mihai Cristian Darmanescu si Florin Daniel Nistor, asociati si administratori ai Alfredo Foods, au fost arestati in dosarul in care se fac cercetari pentru evaziune fiscala de 12 milioane de euro, potrivit unor surse apropiate situatiei.

Proprietarii Alfredo Foods, retinuti pentru evaziune fiscala de 12 mil. euro

Mihai Cristian Darmanescu si Florin Daniel Nistor, asociati si administratori ai Alfredo Foods, unul dintre cei mai importanti distribuitori de produse alimentare din Romania, si alte doua persoane,respectiv Mihael Voicu si Catalin Leonte, au fost.

Patronii distribuitorului de alimente Alfredo, arestati preventiv

Doi actionari si administratori ai grupului de firme Alfredo, Mihai Cristian Darmanescu si Florin Daniel Nistor, au fost arestati preventiv, intrucat sunt acuzati de luare de mita si spalare de bani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )