Libnet.ro
UNICEF

20:30

Doi adolescenti, arestati in Marea Britanie, pentru ca pregateau acte de terorism

B1 B1,
Doi adolescenti, arestati in Marea Britanie, pentru ca pregateau acte de terorism

Doi adolescenti, un baiat de 14 ani si o fata de 16 ani, care pregateau acte de terorism au fost arestati in Marea Britanie, informeaza Sky News. Cei doi au fost arestati de fortele de ordine dupa ce politia. continuă pe B1

Doi adolescenti care pregateau acte de terorism au fost arestati in Marea Britanie

Un baiat de 14 ani si o fata de 16 ani au fost arestati in Marea Britanie, sub suspiciunea ca pregateau acte de terorism, relateaza Sky News, in pagina electronica de duminica, potrivit.

Marea Britanie: Doi adolescenti care pregateau acte de terorism, arestati

Un baiat de 14 ani si o fata de 16 ani au fost arestati in Marea Britanie, intrucat sunt suspectati ca pregateau acte de terorism, relateaza Sky News, conform Mediafax.

Cum arata masa de Paste in Italia, Marea Britanie sau Liban! VIDEO

Traditiile difera de la tara la tara, iar daca la noi pasca se numara printre bucatele ce se regasesc pe masa de Paste, ea este inlocuita cu tot felul de alte delicii in diferite tari ale lumii.

Marea Britanie a spionat, recent, Argentina in problema Insulelor Falkland

Mai multe documente lansate de fostul angajat al CIA Edward Snowden sugereaza ca Marea Britanie ar fi spionat guvernul argentinian, intre 2006 si 2011, ingrijorata fiind ca Argentina ar putea incerca din nou sa cucereasca insulele Falkland Malvine), care au implicat cele doua tari intr-un razboi de aproape doua luni si jumatate in 1982, a scris ieri BBC.

Marea Britanie a spionat lideri argentinieni intre 2006-2011

Marea Britanie a spionat lideri politici si militari argentinieni in perioada 2006-2011, pe fondul disputelor privind Insulele Falkland Malvine), potrivit unor documente puse la dispozitie de fostul angajat NSA Edward Snowden, refugiat in Rusia,.

Presa de la Buenos Aires sustine ca Marea Britanie i-a spionat intens pe lideri argentinieni intre 2006-2011

Pe baza unor documente puse la dispozitie de fostul angajat NSA, Edward Snowden, presa de la Buenos Aires sustine ca Marea Britanie i-a spionat pe liderii politici si pe militari argentinieni in perioada 2006-2011 pe fondul disputelor privind Insulele Falkland, informeaza postul argentinian Channel TN care a obtinut documentele de la reporteri brazilieni care au colaborat cu Snowden.

Documentarul 13 Nuante de Roman, la un pas de a fi ecranizat. Ce vedete sustin campania de promovare a romanilor de succes din Marea Britanie

Actori, designeri, pictori si muzicieni s-au alaturat miilor de oameni care sustin realizarea documentarului 13 Nuante de Roman, un proiect pus la cale de doi frati brasoveni stabiliti la Londra.

Doi adolescenti au ajuns in spital dupa ce au consumat substante etnobotanice

Doi tineri din Lupeni au fost transportati in stare grava la spitalul de urgenta din Petrosani, in urma consumului de substante etnobotanice. in Hunedoara, nu sunt singurele cazuri de intoxicatii, in ultimele saptamani, cauzate de consumul de substante interzise.

Franta: Doi barbati, arestati pentru posesie de explozibil artizanal

Doi barbati, care detineau un explozibil artizanal, au fost arestati sambata seara in Franta, au anuntat, duminica, surse din politie, informeaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )