Libnet.ro
UNICEF

01:05

in doi ani am putea face un copil din trei oameni

România Liberă România Liberă,
in doi ani am putea face un copil din trei oameni

Oamenii de stiinta vor fi pregatiti sa creeze bebelusi din trei oameni in aproximativ doi ani, daca devine legal. Procedeul consta in a lua doua ovule de la doua femei diferite si sperma unui barbat. Acest lucru ar putea preveni bolile genetice mitocondriale care sunt fatale. continuă pe România Liberă

Tanarul care a lovit cu TIR-ul o ambulanta, omorand trei oameni, retinut pentru 30 de zile

In urma cu doua saptamani un tanar de 27 de ani a lovit cu TIR-ul pe care-l conducea o ambulanta, in urma accidentului pierzandu-si viata trei oameni. Judecatorii au decis atunci sa-l retina oe barbat pentru doar 24 de ani, refuzand sa prelungeasca mandatul de retinere. Anchetatorii au facut recurs, iar luni judecatorii au decis sa-l retina pentru 30 de zile.

Cel mai tanar alcoolic din lume are doar doi ani

Cheng Cheng, din provincia chineza Anhui, are doi ani si este cel mai tanar alcoolic din lume. Parintii i-au dat baietelului sa bea vin la varsta de 10 luni ca sa nu mai planga si, de atunci, a preferat bauturile alcoolice laptelui.

A fost gasit cadavrul surorii de doi ani din Bals data disparuta zilele trecute

Cadavrul surorii de doi ani si jumatate din orasul Bals, judetul Olt, declarata disparuta zilele trecute, a fost gasit plutind pe raul Olt in zona barajului din dreptul localitatii Draganesti-Olt. El a fost adus la mal de un echipaj al pompierilor. Vineri dimineata, sora mai mare a acesteia, in varsta de cinci ani, a fost gasita si ea inecata tot in raul Olt.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )