Libnet.ro
UNICEF

23:00

Doi barbati din Brasov care s-au dat drept inspectori ANAF au fost condamnati definitiv pentru inselaciune

B1 B1,
Doi barbati din Brasov care s-au dat drept inspectori ANAF au fost condamnati definitiv pentru inselaciune

Doi barbati au pretins ca sunt inspectori au fiscului si au inceput sa faca controale la restaturantele din centrul Brasovului, potrivit adevarul. ro. Barbatii cereau documente, se prefaceau ca. continuă pe B1

Doi barbati care s-au dat drept inspectori ANAF au fost condamnati definitiv pentru inselaciune

Cei doi barbati au pretins ca sunt inspectori au fiscului si au inceput sa faca controale la restaturantele din centrul Brasovului.

Doi barbati au fost retinuti dupa ce au agresat politistii ce i-au oprit la un filtru in trafic in Bucuresti (VIDEO)

Duminica noapte, in jurul orei 0:30, politistii de la sectia 5 au oprit in cadrul unui filtru facut in Bucuresti, o masina in care se aflau doi barbati, anunta B1TV. Numai actiunea.

Doi barbati au murit inecati: unul la Neptun, iar altul la Vadu

Duminica, doi barbati si-au pierdut viata pe litoral, dupa ce au intrat in mare si nu au mai putut iesi. Medicii nu i-au mai putut salva.

Operatiune spectaculoasa pe Marea Neagra! Un barbat din Belarus care voia sa ajunga in America de Sud cu o barca improvizata, salvat de politistii de frontiera (VIDEO)

Politistii de frontiera constanteni au salvat un barbat din Belarus care plutea in deriva pe Marea Neagra pe o barca improvizata, arata B1 TV. Acesta intentiona sa ajunga in America de Sud.

Incendiu la Penitenciarul Rahova! Detinutul care si-a dat foc la celula a murit

Doisprezece persoane au ajuns la spital in urma unui incendiu care a izbucnit in Penitenciarul Rahova, 70 de persoane incarcerate in apropierea celulei incendiate au fost evacuate. Detinutul.

Doamna cu pantofi albastri. Povestea din Romania care a cucerit internetul. Ce s-a intamplat intr-o sala de judecata din Sibiu

O tanara avocata din Sibiu a postat pe Facebook un mesaj emotionat care arata ca, dincolo de roba de judecator, dincolo de teancurile de dosare si cazuri nerezolvate, in sistemul judiciar din.

UniCredit, prima banca din Romania care emite un Angajament Bancar de Plata

UniCredit a emis cu succes primul Angajament Bancar de Plata realizat vreodata pe piata din Romania, pentru decontarea unei operatiuni comerciale intre Adiss SE si compania germana Huber SE, potrivit unui comunicat al bancii.

A pus asta in chiuveta si a scapat de mirosurile neplacute din chiuveta si din scurgere! Care e metoda geniala

Nu este nimic mai neplacut decat mirosul care iese din chiuveta sau din scurgere. In loc sa apelezi la produse chimice, poti incerca acest truc ieftin care te scapa de probleme. Pentru aceasta reteta ai nevoie.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )