Libnet.ro
UNICEF

12:00

Doi barbati din Mures arestati preventiv in Alba pentru furturi de bani din masini de distributie

Adevărul Adevărul,
Doi barbati din Mures arestati preventiv in Alba pentru furturi de bani din masini de distributie

Doi barbati din judetul Mures au fost arestati preventiv la Aiud pentru furt calificat. Acestia ar fi sustras dintr-o masina de distributie marfa, parcata pe raza municipiului Aiud, aproape 6. 000 de lei. continuă pe Adevărul

Imagini cumplite! Un cal este snopit in bataie de doi barbati, in plina strada, la Bacau

Doi barbati au fost filmati cum snopeau in bataie un cal, in plina strada, la Bacau. Cei doi au legat animalul de un stalp, ca sa nu scape, apoi au inceput sa-l loveasca cu.

Sapte persoane, angajati silvici si patroni de firme, arestati preventiv pentru infractiuni silvice

Cinci persoane au fost arestate preventiv si doua la domiciliu, in urma perchezitiilor ce au avut loc la inceputul acestei saptamani. Ei sunt acuzati de infractiuni silvice, evaziune fiscala si spalare de bani.

Politisti atacati cu furci si topoare de doi barbati de etnie roma. Fortele de ordine incercau sa opreasca un conflict intre 60 de persoane

Patru politisti au fost nevoiti sa intervina pentru a aplana un conflict spontan in care erau implicate aproximativ 60 de persoane de etnie roma. Incidentul a avut loc sambata seara la.

Soferul microbuzului implicat in accidentul grav din Ungaria, arestat preventiv de autoritatile ungare

Soferul microbuzului implicat in accidentul grav din Ungaria, in urma caruia trei romani au murit si alti sase au fost grav raniti, a fost arestat pentru 30 de zile de catre autoritatile ungare, el fiind cercetat pentru omor din culpa, anunta News. ro. Potrivit reprezentantilor Capitaniei de Politie Hajdu Bihar, judet pe raza caruia s-a produs accidentul rutier, soferul microbuzului implicat in accidentul grav in urma caruia trei romani au murit si alti sase au fost grav raniti a fost arestat pentru 30 de zile de catre autoritatile ungare, fiind cercetat pentru omor din culpa.

Patru barbati din Vaslui au intrat in casa peste niste vecini. Ce s-a intamplat apoi

Politistii Sectiei 6 Politie Rurala Vaslui au retinut patru barbati cu varste cuprinse intre 22 si 36 de ani, din comuna Bacesti, cercetati pentru savarsirea infractiunilor de tulburarea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )