Libnet.ro
UNICEF

09:00

Doi barbati si doua femei, accidentati in Muntenegru, vor fi externati vineri din spitale

B1 B1,
Doi barbati si doua femei, accidentati in Muntenegru, vor fi externati vineri din spitale

Patru dintre persoanele care au fost ranite in accidentul din Muntenegru vor fi externate vineri, fiind vorba despre doi barbati si o femeie de la Spitalul Universitar de Urgenta, si o femeie internata la. continuă pe B1

Cele doua aeronave MApN care vor aduce ranitii in tara au decolat spre Muntenegru: Acestia vor fi internati in 4 spitale din Bucuresti

Cele doua aeronave care ii vor aduce in tara pe romanii raniti in Muntenegru au plecat luni diminieata, de pe Aeroportul Otopeni, spre locul accidentului. Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului.

La sfarsitul lunii martie, in Romania erau mai multi someri barbati decat femei

Rata somajului la sfarsitul lunii martie a fost de 7,5%, in crestere fata de ultimele trei luni ale anului trecut cand procentul a fost de 6,9%, dar in scadere fata de primul trimestru al anului 2012, potrivit unei cercetari a Institutului National de Statistica. in plus, acelasi studiu a scos la iveala ca in primul trimestru al anului erau mai multi someri barbati decat femei.

ACCIDENT MUNTENEGRU. Trei raniti, externati vineri de la Spitalul Universitar.

Doi barbati si o femeie raniti in accidentul din Muntenegru vor fi externati vineri din Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, iar doi pacienti de la Terapie Intensiva sunt in continuare in stare critica, a declarat vineri, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al unitatii, dr. Leonard Grecescu. La Terapie Intensiva sunt cinci pacienti dintre cei internati la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti SUUB), doi dintre acestia fiind in stare critica, a precizat Leonard .

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )