Libnet.ro
UNICEF

21:00

Doi barbati pacalesc cetatenii ca sunt de la firma de salubrizare si le cer bani de benzina

Adevărul Adevărul,
Doi barbati pacalesc cetatenii ca sunt de la firma de salubrizare si le cer bani de benzina

Doi barbati se dau drept angajati ai SC Polaris M Holding SRL si actioneaza in mai multe cartiere din Arad, din usa in usa, solicitand bani de la cetateni. continuă pe Adevărul

Accident in Delta Dunarii. Doi barbati au fost raniti dupa ce au intrat cu barca intr-un copac

Doi barbati au fost raniti, marti, in urma unui accident naval care a avut loc in Delta Dunarii, in zona localitatii Gorgova judetul Tulcea).

Accident in Delta Dunarii: Doi barbati au fost raniti dupa ce au intrat cu barca intr-un copac

Doi barbati au fost raniti, marti dupa-amiaza, in urma unui accident petrecut pe un canal din Delta, in apropiere de localitatea Gorgova, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU).

Doi barbati si o fata de 14 ani au fost raniti intr-un accident pe autostrada Sibiu - Orastie. Traficul este restrictionat

Doi barbati si o fata de 14 ani au fost raniti, sambata, intr-un accident rutier care s-a produs pe autostrada Sibiu Orastie, in zona localitatii Sacel, pe sensul catre Sibiu. Soferul unui autoturism nu a pastrat distanta si a lovit un TIR care circula in fata sa, fiind proiectat in glisiera mediana, iar traficul este restrictionat.

Conflict intre 10 persoane intr-o parcare de langa un club din Mamaia. Doi barbati au ajuns la spital cu plagi injunghiate

Un conflict iscat duminica dimineata intre aproximativ zece persoane, intr-o parcare din apropierea unui club din nordul statiunii Mamaia, a fost aplanat de jandarmi, doi indivizi cu plagi injunghiate fiind transportati la spital, potrivit autoritatilor locale, citate de Agerpres.

Scandal sangeros in nordul statiunii Mamaia. Doi barbati au fost injunghiati!

Un conflict iscat duminica dimineata intre aproximativ zece persoane, intr-o parcare din apropierea unui club din nordul statiunii Mamaia, a fost aplanat de jandarmi, doi indivizi cu plagi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )