Libnet.ro
UNICEF

15:00

Doi barbati plasati sub control judiciar de Curtea de Apel Alba Iulia pentru furt de utilaje in Franta

Adevărul Adevărul,
Doi barbati plasati sub control judiciar de Curtea de Apel Alba Iulia pentru furt de utilaje in Franta

Doi barbati din Alba au fost solicitati de autoritatile din Franta in baza unor mandate europene de arestare. Cuntan Dorel Daniel si Popa Adrian Ciprian sunt cercetati pentru furt de utilaje agricole in dosare deschise atat in Romania cat si in tara din vestul Europei. continuă pe Adevărul

Catalin Chereches, primar aflat sub control judiciar: Am venit la Parlament sa vad daca mama e la munca

Primarul ales al municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, aflat sub control judiciar, a fost, miercuri la Parlament, printre motivele invocate de el fiind ca a venit sa vada daca mama sa si Liviu Dragnea sunt la munca, apreciind ca ordonanta de urgenta care modifica legislatia penala ca fiind un demers prost si aberant facut de PSD.

Soferul care a accidentat mortal doi batrani pe trecerea de pietoni, sub control judiciar. Nu are voie sa conduca vehicule

Marius Margineanu, soferul de 44 de ani, din Rovinari, a fost lasat in libertate si de Tribunalul Gorj, sentinta fiind definitiva.

Aproximativ 150 de persoane, puse sub control judiciar, intr-o saptamana

Aproape 150 de persoane au fost puse sub supraveghere judiciara la nivel national in ultima saptamana, iar in 17 cazuri masura de supraveghere a fost inlocita cu alte masuri, precum condamanrae cu executare, arestare preventiva sau condamnare cu suspendare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )