Libnet.ro
UNICEF

22:00

Doi cimpanzei au fost recunoscuti oficial ca persoane, in New York

Hotnews Hotnews,
 Doi cimpanzei au fost recunoscuti oficial ca persoane, in New York

Doi cimpanzei, Hercules si Leo, au obtinut in mod oficial statutul de persoane in urma unei decizii care a fost pronuntata de o instanta din statul american New York, informeaza huffingtonpost. fr. Acest fapt reprezinta o mare victorie pentru aparatorii drepturilor animalelor, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Doi cimpanzei au primit oficial statutul de PERSOANE

Doi cimpanzei, Hercules si Leo, au obtinut in mod oficial statutul de persoane in urma unei decizii care a fost pronuntata de o instanta din statul american New York, informeaza huffingtonpost. fr, conform Medi.

Doi cimpanzei, decalarati drept persoane in New York

Doi cimpanzei au obtinut oficial statutul de persoane in New York. Hercules si Leo sunt doi cimpanzei folositi de o universitate din Long Island intr-un studiu despre fiintele cu mers biped. Totusi, animalele nu.

Situatie inedita in SUA: Doi cimpanzei, recunoscuti oficial ca persoane

Doi cimpanzei au fost recunoscuti, in mod oficial ca persoane, in urma unei decizii care a fost pronuntata de o instanta din statul american New York, informeaza huffingtonpost. fr, conform Mediafax.

Fenomen spectaculos pe cerul New York-ului. Milioane de oameni au privit uluiti minunea

O femeie din Long Island, New York, a surprins prin obiectivul camerei foto a telefonului mobil un fenomen spectaculos si extrem de rar: un curcubeu cvatruplu. Fotografia, care a fost facuta de Amanda Curtis, a.

Mircea Badea prezinta unul dintre materialele jurizate la New York Festivals

Mircea Badea a prezentat, luni, pe pagina sa de Facebook, una dintre productiile pe care le-a jurizat la New York Festivals. Este vorba despre un clip produs de HBO in 2014 si care a fost proiectat inainte de un discu.

Sinteza zilei: Mihai Gadea si Mircea Badea au vorbit despre premiul si experienta de la New York Festivals

Campania Generatia Pierduta, premiata cu argint la New York Festivals, a stat alaturi de reportaje impresionante de la televiziuni de prestigiu din intreaga lume. Unul dintre posturile TV care au fost.

Castigatorii premiilor Pulitzer 2015: The New York Times, invingator la trei categorii

Comitetul Pulitzer a decernat , luni, la Universitatea Columbia din New York, trei premii Pulitzer cotidianului The New York Times, la categoria International, jurnalism de investigatie si Fotoreportaj.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )