Libnet.ro
UNICEF

10:30

Doi consilieri superiori de la Fisc, retinuti de DNA pentru spaga

Adevărul Adevărul,
Doi consilieri superiori de la Fisc, retinuti de DNA pentru spaga

Doi consilieri superiori de la Fiscul constantean, Marius Valeriu Toropu si Alexandra Bolchis, au fost retinuti de DNA pentru 24 ore, deoarece au luat spaga de la un contribuabil care ceruse rambursare de TVA. continuă pe Adevărul

Doi consilieri superiori ai Fiscului din Galati, retinuti de DNA pentru luare de mita

Doi consilieri superiori ai Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Galati Administratia Judeteana a Finantelor Publice Constanta Serviciul Inspectie Fiscala Persoane Fizice au fost retinuti de procurorii DNA pentru luare de mita.

Doi consilieri superiori finante Constanta, retinuti de DNA pentru luare de mita

Procurorii din cadrul DNA - Serviciul teritorial Constanta au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pe o durata de 24 ore incepand de azi, ora 14:00, pana maine, ora 14:00) a lui Marius Valeriu Toropu si incepand de azi, ora 14:30, pana maine, ora 14:30) a inculpatei Alexandra Bolchis, ambii consilieri superiori in cadrul Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Galati - Administratia Judeteana a Finantelor Publice Constanta - Serviciul Inspectie Fiscala Persoane Fizice, ambii fiind urmariti pentru luare de mita.

Directorul APIA Bucuresti, seful IPJ Suceava, un preot, un avocat si medici veterinari, anchetati de DNA pentru coruptie

Procurorii DNA fac perchezitii, miercuri dimineata, in Capitala si in judetele Suceava si Dambovita, ancheta vizand acordarea ilegala de subventii pentru exploatatii agricole si asociatii.

Seful Politiei din Pantelimon, cercetat de DNA pentru luare si dare de mita si furt calificat

Seful Politiei orasului Pantelimon, Alexandru-Adrian Sovar, este cercetat de DNA, sub control judiciar, pentru infractiunile de luare de mita, furt calificat si dare de mita.

Ginerele lui Bercea Mondialu, retinut de DNA pentru santajarea lui Mircea Basescu

Ginerele interlopului Bercea Mondialu, Marius Constantin fost retinut, la finele saptamanii trecute, de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), in urma unui flagrant in care a cerut bani de la Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )