Libnet.ro
UNICEF

00:08

Doi copii de 13 ani, luati cu salvarea de la scoala, dupa ce au baut o sticla de tuica

Adevărul Adevărul,
Doi copii de 13 ani, luati cu salvarea de la scoala, dupa ce au baut o sticla de tuica

Un baiat si o fetita de 13 ani, ambii elevi in clasa a VII-a la scoala din localitatea vasluiana Perieni, au fost luati cu ambulanta de la ore dupa ce li s-a facut rau de la alcool. continuă pe Adevărul

Elevi de gimnaziu cu sticla de tuica la scoala. Doi copii au intrat in coma alcoolica in timpul orelor de curs

Un baiat si o fetita de 13 ani, ambii elevi in clasa a VII-a la scoala din localitatea vasluiana Perieni, au fost luati cu ambulanta de la ore dupa ce li s-a facut rau de la alcool.

Stirile zilei din Vaslui: Doi elevi de 13 ani, preluati de la scoala de ambulanta dupa ce au baut tuica si li s-a facut rau/ Copil de 14 ani, gasit in stare de ebrietate in gara

Doi elevi de clasa a VI-a au fost preluati de o ambulanta, vineri, de la scoala din localitatea vasluiana Perieni dupa ce li s-a facut rau, in conditiile in care pe drumul spre scoala au baut tuica luata de unul dintre ei de acasa, relateaza Mediafax. De asemenea, un copil in varsta de 14 ani din Vaslui fost preluat, vineri, de o salvare a Serviciului de Ambulanta Judetean, dupa ce a fost gasit, in zona garii, in stare avansata de ebrietate, transmite Agerpres.

Vaslui. Doi elevi de 13 ani, preluati de la scoala de ambulanta dupa ce au baut tuica

Doi elevi de clasa a VI-a au fost preluati de o ambulanta, vineri, de la scoala din localitatea vasluiana Perieni dupa ce li s-a facut rau, in conditiile in care pe drumul spre scoala au baut tuica luata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2519 seconds )