Libnet.ro
UNICEF

17:00

Doi copii minori au furat clopotul de 30 de kilograme al unei biserici

Antena3 Antena3,
Doi copii minori au furat clopotul de 30 de kilograme al unei biserici

Doi minori de 15 si 16 ani sunt cercetati pentru furt calificat, dupa ce au spart o biserica din satul brasovean Zizin, in cursul zilei de miercuri, de unde au furat clopotul bisericii, de 30 de kilograme, si cat. continuă pe Antena3

Brasov: Doi minori au furat clopotul de 30 de kilograme al unei biserici dintr-un sat

Doi minori de 15 si 16 ani sunt cercetati pentru furt calificat, dupa ce au spart o biserica din satul brasovean Zizin. Acestia au furat clopotul bisericii, de 30 de kilograme, si cateva sfesnice si.

Andreea Raicu are o relatie cu un barbat insurat care are si doi copii

La trei luni de la despartirea de tenismanul Horia Tecau, Andreea Raicu a intrat intr-o alta relatie, dar de aceasta data cu un barbat insurat care are si doi copii, scrie Cancan. Flavian, un corporatist de 40.

Doi adolescenti au furat clopotul bisericii din Tarlungeni

Tinerii de 15 si 16 ani au profitat de faptul ca preotul a fost plecat timp de cateva ore si au reusit sa demonteze clopotul. Au mai luat si trei sfesnice sperand ca vor obtine bani frumosi pe ele.

Doi copii s-au electrocutat intr-o gara din Caras-Severin: Acestia vor fi dusi cu un avion SMURD la Bucuresti

Doi copii de 10 si 11 ani s-au electrocutat in timp ce se aflau intr-o gara din judetul Caras- Severin si au suferit arsuri grave. Cei doi vor fi preluati de o masina de interventie pentru victime multiple.

Tragedie in Caras-Severin. Doi copii s-au electrocutat in gara Jupa

Doi copii de10 si 11 ani, care s-au electrocutat in timp ce se aflau intr-o gara din judetul Caras- Severin si au suferit arsuri grave, vor fi preluati de o masina de interventie pentru victime multiple care ii va aduce la Timisoara, de unde vor fi preluati de un avion SMURD si dusi la Bucuresti.

Doi copii in stare grava dupa ce s-au electrocutat in halta Jupa din Caransebes

Cei doi copii se jucau in Halta Jupa pe un vagon de marfa si au fost atinsi de un arc electric, fiind dusi la Spitalul Municipal de Urgenta din Caransebes.

Vaslui: Cadavrul unui barbat, gasit de doi copii care se jucau intr-un rau

Doi copii care se aflau la joaca au descoperit cadavrul unui barbat intr-un rau, in apropiere de municipiul Vaslui, scrie Mediafax. Politia a initiat o ancheta pentru a aflat identitatea barbatului care are.

Vaslui: Cadavrul unui barbat, gasit de doi copii intr-un rau

Cadavrul unui barbat in varsta de aproximativ 40 de ani a fost gasit de doi copii, in timp ce se jucau intr-un rau dintr-o localitate din apropiere de municipiul Vaslui, relateaza Mediafax.

Lucian Marcu si-a ucis iubita cu 14 lovituri de cutit, in fata celor doi copii. Tanarul a cerut dreptul asupra minorilor

Autorul unei crime infioratoare si-a manifestat, cu lacrimi in ochi, regretul ca fii sai, cu varste de un an si jumatate si de trei ani, au fost dati in grija parintilor fostei sale iubite, ucise cu 14 lovituri de cutit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )