Libnet.ro
UNICEF

09:30

Doi frati din Alba s-au batut pana au cazut de la etaj

Antena3 Antena3,
Doi frati din Alba s-au batut pana au cazut de la etaj

Un tanar din judetul Alba a ajuns in stare grava la spital pentru ca a vrut sa-si apere mama de furia fratelui mai mare. Cei doi s-au luat la bataie si au cazut prin una dintre ferestrele blocului in care. continuă pe Antena3

Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, scos de sub urmarire penala de DNA intr-un dosar de coruptie - surse

Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, si alti sapte angajati sau fosti angajati ai Primariei, cercetati de DNA Alba Iulia intr-un dosar de coruptie privind transportul local din municipiu, au fost scosi de sub urmarirea penala de procurorii anticoruptie, sustin surse apropiate anchetei, citate de agentia Mediafax.

Primarul din Alba Iulia, scos de sub urmarire penala de DNA.

Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, si alti sapte angajati sau fosti angajati ai Primariei, cercetati de DNA Alba Iulia intr-un dosar de coruptie privind transportul local din municipiu, au fost scosi de sub urmarirea penala de procurorii anticoruptie, sustin surse apropiate anchetei, conform Mediafax. Surse apropiate anchetei au declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, ca primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, si alti sapte angajati sau fosti angajati ai Primariei, printre .

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )