Libnet.ro
UNICEF

08:30

Doi moguli media i-ar fi angajat pe israelienii care au spionat-o pe Laura Codruta Kovesi

Adevărul Adevărul,
Doi moguli media i-ar fi angajat pe israelienii care au spionat-o pe Laura Codruta Kovesi

Doi moguli media i-au angajat pe israelienii acuzati ca au spionat-o pe sefa Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, sustine HotNews. ro. Se pare ca este vorba de moguli anchetati de procurorii DNA. continuă pe Adevărul

SURSE Israelienii acuzati ca au spionat-o pe Laura Codruta Kovesi au fost angajati de doi moguli media din Romania

Doi moguli media i-au angajat pe israelienii acuzati ca au spionat-o pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat pentru HotNews. ro surse apropiate anchetei. Potrivit acestor surse, ar fi vorba de moguli anchetati de DNA. In acest moment, Adrian Sarbu, Dan Adamescu, Sebastian Ghita, Dan Voiculescu, Dan Diaconescu si Sorin Ovidiu Vantu sunt anchetati la DNA sau trimisi in judecata sub diferite acuzatii in alte dosare, ultimii trei fiind deja condamnati. Nu este limpede daca pe langa cei doi moguli media sunt si alte nume implicate in angajarea israelienilor. Reamintim ca DIICOT a anuntat oficial, miercuri, 3 aprilie, ca doi angajati ai firmei israeliene Black Cube au fost retinuti si arestati preventiv sub acuzatia ca au incercat sa o spioneze pe sefa DNA.

SURSE. Israelienii acuzati ca au spionat-o pe Laura Codruta Kovesi, angajati de doi moguli media din Romania

Doi moguli media i-au angajat pe israelienii acuzati ca au spionat-o pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat pentru HotNews. ro surse apropiate anchetei. Potrivit acestor surse, ar fi vorba de moguli anchetati de DNA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )