Libnet.ro
UNICEF

08:15

Doi morti in curtea Politehnicii din Capitala: Victimele, prinse sub un mal de pamant

B1 B1,
Doi morti in curtea Politehnicii din Capitala: Victimele, prinse sub un mal de pamant

Doua persoane au murit, sambata dupa amiaza, dupa surparea unui mal de pamant in curtea Politehnicii din Bucuresti. La fata locului au fost trimise mai multe echipaje de interventie. Martorii spun ca in zon. continuă pe B1

UPDATE Doua persoane au fost prinse sub un mal de pamant in curtea Universitatii Politehnica din Capitala

Doua persoane au fost prinse sub un mal de pamant in curtea Universitatii Politehnica din Capitala, informeaza Romania TV. Initial s-a anuntat ca ar fi vorba doar de o persoana. La fata locului au fost trimise mai multe echipaje de interventie, informeaza Mediafax. UPDATE Potrivit Romania Tv, trupele de interventie au scos la suprafata una dintre victime in stare de inconstienta si ii acorda primul ajutor. Barbatul a stat sub pamant circa 20 de minute.

Tanara spulberata pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Kiseleff din Capitala

Putin a lipsit miercuri seara ca o tanara sa isi piarda viata pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Kiseleff din Capitala. A incercat sa traverseze pe zebra, dar nu se stie daca semaforul era verde sau.

Politia are voie sa parcheze acolo, dar nu stiti voi. Soferii din Capitala, revoltati de aceasta imagine

Gasirea unui loc de parcare in Capitala este un calvar pentru soferii din Bucuresti, iar atunci cand gasesc un loc, chiar si la marginea drumului, masinile risca sa fie ridicate. insa nu este o problema.

Peste o suta de blocuri, o scoala si un spital din Capitala, fara caldura din cauza unor avarii

Peste o suta de blocuri din zonele Pantelimon, Colentina, Vergului si Basarabia, o scoala, o gradinita si Spitalul Malaxa au ramas fara apa calda si caldura din cauza unor avarii, a anuntat, miercuri, prefectul Capitalei, Georgeta Gavrila, citat de agentia Mediafax.

UPDATE Avaria RADET la peste o suta de blocuri, o scoala si un spital din Capitala a fost remediata

Peste o suta de blocuri din zonele Pantelimon, Colentina, Vergului si Basarabia, o scoala, o gradinita si Spitalul Malaxa au ramas fara apa calda si caldura din cauza unor avarii cateva ore, a anuntat, miercuri, prefectul Capitalei, Georgeta Gavrila, citat de agentia Mediafax. UPDATE 16:30 Potrivit unui comunicat al prefecturii Bucuresti, lucrarile de remediere a avariilor produse in cursul diminetii in reteaua de furnizare a apei calde la mai multe imobile din sectoarele 2 si 5 din Bucuresti a fost remediata la ora 15. 00, iar furnizarea a fost reluata.

Avarie de proportii la reteaua de termoficare din Capitala. Mii de locuinte, o scoala, o gradinita si Spitalul Malaxa, fara caldura si apa calda

Avarie de proportii la reteaua de termoficare din Bucuresti. Peste 100 de blocuri din zonele Pantelimon, Colentina, Vergului si Basarabia, o scoala, o gradinita si Spitalul Malaxa au ramas, miercuri, fara.

UPDATE. Peste o suta de blocuri, o scoala si un spital din Capitala, ramase FARA ...

Avariile din zonele Pantelimon, Colentina, Vergului si Basarabia nu sunt mari si vor fi rezolvate in doua-trei ore, alimentarea cu energie termica a Spitalului Malaxa va fi reluata la ora 15. 00, iar blocurile afectate vor avea caldura in jurul orei 16. 00, a declarat, miercuri, directorul RADET, potrivit Mediafax. Directorul Regiei Autonome de Distributie a Energiei Termice, Ion Voicu, a declarat pentru agentia de presa ca nu este vorba de avarii de mare amploare, acestea fiind .

Peste o suta de blocuri, o scoala si un spital din Capitala, ramase FARA CALDURA in ...

Peste o suta de blocuri din zonele Pantelimon, Colentina, Vergului si Basarabia, o scoala, o gradinita si Spitalul Malaxa au ramas fara apa calda si caldura din cauza unor avarii, a anuntat, miercuri, prefectul Capitalei, Georgeta Gavrila, potrivit Mediafax. Prefectul Capitalei a anuntat in videoconferinta Ministerului Administratiei si Internelor cu autoritatile administratiei publice locale ca sunt probleme cu termoficarea in aceste zone Potrivit prefectului Georgeta Gavrila, 109 blocuri au .

Povestea tulburatoare a lui Benjamin Button.Viata de zi cu zi a acestor doi frati pare rupta din scenariul filmului

Au fost foarte fericiti si erau o familie model. Cei doi baieti ai familiei Clark, Michael si Matthew, erau o adevarata incantare pentru parintii lor. invatau si se jucau, dar mai presus de toate erau.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )