Libnet.ro
UNICEF

22:30

Doi morti, intr-un accident feroviar pe ruta Craiova - Slatina

România Liberă România Liberă,
Doi morti, intr-un accident feroviar pe ruta Craiova - Slatina

Doi morti, intr-un accident feroviar pe ruta Craiova - Slatina

Doua persoane au murit, marti dimineata, dupa ce autoturismul in care se aflau a fost lovit de locomotiva unui tren de persoane, la o trecere de cale ferata din judetul Olt, anunta Centrul Infotrafic, conform Mediafax. in urma accidentului, traficul feroviar a fost blocat.

Un ministru indian a decedat intr-un accident rutier, la cateva zile dupa nominalizare

Un ministru indian a murit, marti dimineata, intr-un accident rutier la New Delhi, la cateva zile dupa nominalizare, informeaza AFP. Masina lui Gopinath Munde, ministrul Dezvoltarii Rurale, Apei si Igienei .

UPDATE Accident feroviar in Arad: Un TIR a fost lovit de un tren, soferul a murit

Traficul feroviar este blocat, luni dimineata, in judetul Arad, dupa ce un tren de persoane care circula pe relatia Arad - Oradea a lovit un tir, la o trecere de cale ferata, transmite Mediafax. In urma accidentului, soferul si-a pierdut viata.

Sase tineri raniti intr-un accident la Caracal

Nu mai putin de sase tineri cu varste cuprinse intre 19 si 22 de ani, majoritatea din orasul Caracal, au scapat cu viata ca prin minune, duminica dimineata, dupa ce autotorismul in care erau inghesuiti ca sardelele a intr-un stalp de electricitate. Toti cei sase tineri au ajuns la Spitalul de Urgenta nr. 1 din Craiova.

Doi morti si patru raniti, in urma unei explozii in Italia

Doua persoane au murit, iar alte patru au fost ranite, intr-o explozie produsa in Foggia, Italia, din cauza unei scurgeri de gaze, relateaza AFP, potrivit Mediafax.

Bacau: Patru adolescenti, cu varste cuprinse intre 13 si 17 ani, au fost raniti intr-un accident rutier

Un autoturism a intrat intr-un stalp din beton, luni, pe DN 2G, masina rasturnandu-se ulterior cu totul, scrie Mediafax. Accidentul a avut loc in localitatea Scorteni, pe DN 2G Bacau Moinesti, dupa ce o .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )