Libnet.ro
UNICEF

18:00

Doi morti si patru raniti, in urma unui atac cu rachete in Donetk

Antena3 Antena3,
Doi morti si patru raniti, in urma unui atac cu rachete in Donetk

Cel putin doi oameni au murit si alti patru au fost raniti intr-un atac cu rachete care a vizat o zona comerciala din orasul ucrainean Donetk, informeaza AFP. Un supermarket, aflat in. continuă pe Antena3

UPDATE: 5 politisti morti si 12 raniti in urma unui atentat sinucigas in capitala Ceceniei

Un atentat sinucigas comis duminica in Groznii, capitala republicii ruse Cecenia, a provocat moartea a patru politisti si ranirea altor partu, a anuntat Ministerul rus de Interne.

Serghei Zakarliuka, fost international ucrainean, a decedat in urma unui accident rutier

Serghei Zakarliuka a decedat, la varsta de 38 de ani, in urma unui accident rutier. Fostul international ucrainean s-a retras din fotbal in 2012.

Fotbalistul Alexandru Ionita III, de la FC Rapid, a murit in urma unui accident rutier

Fotbalistul clubului Rapid, Alexandru Ionita III, in varsta de 19 ani, imprumutat la formatia din liga a IV-a CS Cornu, a decedat, luni dimineata, in urma unui accident rutier, informeaza site-ul oficial al .

Alexandru Ionita III, fotbalistul Rapidului, a decedat la doar 19 ani, in urma unui accident rutier

Fotbalistul clubului Rapid, Alexandru Ionita III, in varsta de 19 ani, imprumutat la formatia din liga a IV-a CS Cornu, a decedat, luni dimineata, in urma unui accident rutier, informeaza site-ul oficial al gruparii giulestene.

Drama la Rapid: Alexandru Ionita III a decedat la 19 ani, in urma unui accident rutier

Alexandru Ionita III, in varsta de 19 ani, fotbalist imprumutat de Rapid la formatia din liga a IV-a CS Cornu, a decedat in urma unui accident rutier.

De Cesaris, fost pilot F1, a decedat in urma unui accident de motocicleta

Andrea De Cesaris, fost pilot de Formula 1, a decedat la varsta de 55 de ani in urma unui accident de motocicleta. Incidentul a avut loc la Roma.

Cel putin doi morti intr-un atac cu rachete comis la Donetk

Cel putin doua persoane au murit, iar alte patrru au fost ranite intr-un atac cu rachete care a vizat miercuri o zona comerciala din orasul ucrainean Donetk, relateaza AFP. Un supermarket a fost atins de.

Patru politisti morti in urma unui atentat sinucigas in capitala Ceceniei

Un atentat sinucigas comis duminica in Groznii, capitala republicii ruse Cecenia, a provocat moartea a patru politisti si ranirea altor partu, a anuntat Ministerul rus de Interne.

Doi morti in urma unei explozii la o uzina nucleara din Iran

Doi muncitori au fost ucisi intr-o explozie ce a avut loc intr-o fabrica aflata la sud-est de Teheran, langa reactorul nuclear din Parchin, a raportat luni agentia oficiala de stiri iraniana IRNA. Agentia a citat si purtatorul de cuvant al Organizatiei Industriilor Apararii, care a spus ca un incendiu a avut loc duminica noapte, ucigand doi oameni. Agentia nu a oferit alte informatii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )