Libnet.ro
UNICEF

14:00

Doi morti si zeci de persoane date disparute, intr-un naufragiu in Marea Egee

B1 B1,
Doi morti si zeci de persoane date disparute, intr-un naufragiu in Marea Egee

Doua persoane au murit si alte cateva zeci sunt date disparute in urma naufragiului a doua ambarcatiuni cu imigranti in Marea Egee, a anuntat Paza de Coasta elena, citata de AFP. La bordul celor doua. continuă pe B1

Naufragiu in Marea Egee: doi morti si zeci de persoane date disparute

Doua persoane si-au pierdut viata si alte cateva zeci sunt date disparute in urma naufragiului a doua ambarcatiuni cu imigranti in Marea Egee, a anuntat luni Paza de Coasta elena, potrivit AFP. Cele doua.

Naufragiu in Marea Egee: Doi morti si zeci de disparuti

Doua persoane au murit si alte cateva zeci sunt date disparute in urma naufragiului a doua ambarcatiuni cu imigranti in Marea Egee, a anuntat luni Paza de Coasta elena, relateaza AFP, conform Mediafax.

Douasprezece persoane, date disparute in urma coliziunii intre doua nave la Hong Kong

Douasprezece membri din echipajul unui cargobot au fost dati disparuti luni, dupa ce nava a lovit un transportor de containere si s-a scufundat in apropiere de Hong Kong, au anuntat echipe de interventie, .

Seul: zeci persoane au fost ranite dupa ce doua trenuri au intrat in coliziune

Zeci de persoane au fost ranite, vineri, dupa ce doua trenuri au intrat in coliziune la metroul din Seul, in Coreea de Sud, relateaza AFP. in urma impactului, unul dintre trenuri a deraiat. Pasagerii au fost.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )