Libnet.ro
UNICEF

12:00

Doi originari din Republica Moldova au ajuns in topul Forbes al celor mai bogati oameni ai planetei

Adevărul Adevărul,
Doi originari din Republica Moldova au ajuns in topul Forbes al celor mai bogati oameni ai planetei

Doi oameni de afaceri nascuti in Republica Moldova, au fost inclusi in clasamentul miliardarilior Forbes, editia 2014. continuă pe Adevărul

SUA investeste in democratia si statul de drept din Republica Moldova

Din 1992, Statele Unite au furnizat aproape 1. 2 miliarde USD in asistenta pentru Republica Moldova, inclusiv peste 22 milioane dolari in 2013 si o perioada de cinci ani, 262 milioane dolari prin Corporatia Provocarile Mileniului MCC) Compact, in 2010.

Una dintre cele mai mari agentii de turism din Romania, Paralela 45 se extinde in Republica Moldova

Paralela 45, una dintre cele mai mari agentii de turism din Romania va intra si pe piata din Republica Moldova, considerata una cu potential, anunta forbes. ro.

Una dintre cele mai mari agentii de turism din Romania, Paralela 45, se extinde in Republica Moldova

Paralela 45, una dintre cele mai mari agentii de turism din Romania va intra si pe piata din Republica Moldova, considerata una cu potential, anunta forbes. ro.

Demisie de top la cea mai mare banca din Republica Moldova

Managerul Fondului Provocarile Mileniului Moldova, Valentina Badrajan si-a dat demisia din consiliul de administratie de la Moldova-Agroindbank MAIB). Motivele nu au fost anuntate.

Cartea Verderevine in chioscurile de presa si oficiile postale din Republica Moldova

De maine iti poti completa biblioteca personala, cu volumele de colectie pe care ti le oferim in toate chioscurile de presa din tara, dar si la sediul redactiei Adevarul.

Republica Moldova cauta firma sa-si faca brand de tara.

Ministerul Economiei din Republica Moldova a anuntat ca Societatea Germana pentru Cooperare Internationala GIZ) a lansat licitatia de selectare a unei companii profesioniste pentru elaborarea strategiei de comunicare a brand-ului de tara. Strategia de comunicare si promovare a brandului de tara va urmari trei obiective de importanta majora pentru dezvoltarea economica a tarii, si anume: atragerea investitiilor straine directe in tara, promovarea exporturilor produselor si serviciilor .

in Republica Moldova, anual sunt nascuti prematur 1.700 de bebelusi

Anual, in Republica Moldova sunt inregistrate circa 1700 de nasteri premature. Majoritatea copiilor nascuti prematur cantaresc sub 1,5 kilograme.

Ce avere are Veaceslav Platon si cate impozite a platit in Republica Moldova

Omul de afaceri sustine ca in ultimii 15 ani nu a platit nici-un ban sub forma de impozite in Republica Moldova, deoarece nu este rezident si cea mai mare parte a timpului se afla in Rusia.

America sporeste ajutorul economic pentru Republica Moldova.

Statele Unite vor spori ajutorul economic pentru Republica Moldova, angajata intr-un proces de aderare la Uniunea Europeana, a anuntat luni secretarul de Stat american, relateaza AFP, relateaza Mediafax. Vom suplimenta fondurile pentru a ajuta R. Moldova sa isi dezvolte competitivitatea, a declarat pentru presa secretarul de Stat american, John Kerry, inainte de o intrevedere cu premierul moldovean, Iurie Leanca, la Washington. Washingtonul prevede sa deblocheze inca 2,8 milioane de dolari .

Fostul ministru de Externe al Romaniei: Situatia se complica pentru Republica Moldova pentru ca Transnistria este o enclava dirijata si administrata de Moscova

In momentul in care Rusia ataca Ucraina, situatia se complica extraordinar pentru Republica Moldova, pentru ca Transnistria este o enclava dirijata si administrata de Moscova, a sustine Mihai Razvan Ungureanu, fostul ministru de Externe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )