Libnet.ro
UNICEF

20:30

Doi ostatici occidentali ai al-Qaeda au fost ucisi in cadrul unei operatiuni a fortelor speciale americane la granita pakistano-afgana

Hotnews Hotnews,
 Doi ostatici occidentali ai al-Qaeda au fost ucisi in cadrul unei operatiuni a fortelor speciale americane la granita pakistano-afgana

Doi ostatici occidentali detinuti de al-Qaeda, un american si un italian, au fost ucisi din greseala in cadrul unei operatiuni a fortelor speciale americane la granita pakistano-afgana, in timp ce o alta operatiune a permis eliminarea purtatorului de cuvant al retelei extremiste, americanul Adam Gadahn, a anuntat joi Casa Alba, citata de AFP. continuă pe Hotnews

Doi ostatici occidentali au fost ucisi accidental de fortele speciale americane

Doi ostatici occidentali detinuti de al-Qaeda, un american si un italian, au fost ucisi din greseala in cadrul unei operatiuni a fortelor speciale americane la granita pakistano-afgana, in timp ce o alta operatiune a permis eliminarea purtatorului de cuvant al retelei extremiste, americanul Adam Gadahn, a anuntat joi Casa Alba, citata de AFP.

Doi ostatici occidentali, ucisi intr-un raid aerian american, in Pakistan

Doi ostatici occidentali - un american si un italian - au fost ucisi din greseala intr-un raid aerian efectuat de Statele Unite impotriva unor pozitii Al-Qaida din Pakistan, anunta Casa Alba.

Pakistan: Doi ostatici occidentali, ucisi intr-un raid aerian american

Doi ostatici occidentali, un american si un italian, au fost ucisi din greseala intr-un raid aerian efectuat de Statele Unite impotriva unor pozitii Al-Qaida din Pakistan, anunta Casa Alba, potrivit Mediafax.

Doi ostatici occidentali au fost ucisi accidental de fortele speciale americane

ACTUALIZARE 18:45: Obama isi asuma responsabilitatea pentru uciderea din greseala a celor doi Liderul de la Casa Alba a recunoscut azi ca au fost ucisi Warren Weinstein, cetatean american, si Giovanni Lo Porto, italian, intr-un atac cu drona in luna ianuarie, noteaza Al Jazeera.

SUA revizuieste procedurile antiteroriste dupa moartea accidentala a celor doi ostatici occidentali

Statele Unite vor continua operatiunile pentru combaterea terorismului, dar procedurile de interventie vor fi revizuite, in urma raidului din Pakistan, soldat cu moartea a doi ostatici detinuti de Al-Qaida, anunta Casa Alba, precizand ca rudele victimelor vor primi compensatii, potrivit Mediafax.

Obama iese la declaratii, dupa ce doi ostatici au fost ucisi din greseala de americani

Doi ostatici au fost ucisi din greseala intr-un raid aerian al SUA imoptriva unor pozitii AL-Quaida. Presedintele american Barack Obama are programata o conferinta de presa, joi, privind acest subiect, scrie M.

Obama isi asuma responsabilitatea in cazul celor doi ostatici ucisi din greseala de un raid american: Cele mai sincere scuze famililor celor doua victime

Presedintele american Barack Obama a declarat, joi, ca isi asuma responsabilitatea pentru tragedia survenita in urma unui raid american impotriva unor pozitii Al-Quaida care a omorat doi ostatici din.

Obama isi cere scuze dupa moartea celor doi ostatici intr-un raid american

Presedintele SUA, Barack Obama, a prezentat scuze pentru raidul aerian american soldat cu moartea a doi ostatici detinuti de reteaua terorita Al-Qaida, potrivit Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )