Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doi palestinieni au fost ucisi intr-un raid israelian in Gaza

Adevărul Adevărul,
Doi palestinieni au fost ucisi intr-un raid israelian in Gaza

Sambata seara, doi palestinieni au fost ucisi intr-un raid israelian la Deir al-Balah, in centrul Fasiei Gaza, bilantul palestinienilor omorati sambata ridicandu-se la 12, potrivit serviciilor de urgenta din teritoriul palestinian condus de Hamas. continuă pe Adevărul

Un lider militar al gruparii Hamas a fost ucis intr-un raid israelian in Fasia Gaza

Ahmed al-Jabari, unul din liderii militari al grupari Hamas a fost ucis miercuri intr-un raid israelian in Fasia Gaza, informatie confirmata de grupare terorista, scrie BBC. Al-Jabari era de altfel vizat de.

VIDEO UPDATE Israelul a continuat raidurile aeriene in Fasia Gaza. 14 palestinieni au fost ucisi, iar sediul guvernului Hamas a fost distrus

Israelul a continuat sambata raidurile aeriene in Fasia Gaza, in cea de-a patra zi a operatiunii Pilonul Apararii, in timp ce tirurile de rachete dinspre teritoriul palestinian s-au diminuat. Bombardamentele israeliene au ucis opt persoane si a distrus complet sediul central al guvernului Hamas, in timp ce 20. 000 de rezervisti ai armatei israeliene, rechemati de urgenta, s-au alaturat unitatilor lor sambata dimineata, cea mai mare parte dintre ei la periferia enclavei palestiniene, relateaza AFP. UPDATE 14 palestinieni au fost ucisi sambata, ducand bilantul mortilor in randul palestinienilor la 44; 8 dintre acestia sunt din fortele armate. Patru persoane au fost ucis in raidurile din cursul serii, la Deir-al-Balah si in satul Masdah, in centrul Fasiei Gaza.

Israelul continua raidurile aeriene in Fasia Gaza. Opt palestinieni au fost ucisi, iar cartierul general al guvernului Hamas a fost distrus

Israelul a continuat sambata raidurile aeriene in Fasia Gaza, in cea de-a patra zi a operatiunii Pilonul Apararii, in timp ce tirurile de rachete dinspre teritoriul palestinian s-au diminuat. Bombardamentele israeliene au ucis opt persoane si a distrus complet cartierul general al guvernului Hamas, in timp ce 20. 000 de rezervisti ai armatei israeliene, rechemati de urgenta, s-au alaturat unitatilor lor sambata dimineata, cea mai mare parte dintre ei la periferia enclavei palestiniene, relateaza AFP.

VIDEO Israelul continua raidurile aeriene in Fasia Gaza. Opt palestinieni au fost ucisi, iar sediul guvernului Hamas a fost distrus

Israelul a continuat sambata raidurile aeriene in Fasia Gaza, in cea de-a patra zi a operatiunii Pilonul Apararii, in timp ce tirurile de rachete dinspre teritoriul palestinian s-au diminuat. Bombardamentele israeliene au ucis opt persoane si a distrus complet sediul central al guvernului Hamas, in timp ce 20. 000 de rezervisti ai armatei israeliene, rechemati de urgenta, s-au alaturat unitatilor lor sambata dimineata, cea mai mare parte dintre ei la periferia enclavei palestiniene, relateaza AFP.

FOTOREPORTAJ cu macelul din Fasia Gaza. BBC World: 20 de palestinieni si 3 israelieni, morti

Aviatia israeliana a atacat din nou, vineri dimineata, in Fasia Gaza, lovind chiar orasul Gaza, informeaza Ministerul de Interne al Hamas. Doi palestinieni au fost ucisi in timpul unui raid israelian in .

Raid aerian al Israelului in Fasia Gaza, in timpul vizitei premierului egiptean in teritoriul palestinian, statul evreu acuza Hamas ca nu respecta armistitiul

UPDATE Ora 10:30 Doi palestinieni au fost ucisi in urma unui raid israelian efectuat in nordul Fasiei Gaza, in timpul vizitei premierului egiptean Hicham Qandil, au afirmat surse medicale palestiniene, citate de AFP.

Fiul in varsta de 11 luni al unui jurnalist al BBC, ucis intr-un raid aerian israelian in Gaza.

Fiul in varsta de 11 luni, al unui jurnalist care lucreaza pentru serviciul in limba araba al BBC, a fost ucis in timpul unui atac aerian israelian in Gaza, relateaza BBC News Online, potrivit Mediafax. Jihad Misharawi sustine ca fiul lui, Omar, in varsta de 11 luni, a murit dupa ce un srapnel a lovit casa familiei sale din Gaza. Cumnata mea a fost ucisa impreuna cu fiul meu, iar fratele si celalalt fiu al meu au fost raniti, povesteste jurnalistul. Ce a facut fiul meu sa moara astfel? .

Fiul in varsta de 11 luni al unui jurnalist al BBC, UCIS intr-un raid aerian israelian in Gaza.

Fiul in varsta de 11 luni al unui jurnalist care lucreaza pentru serviciul in limba araba al BBC a fost ucis in timpul unui atac aerian israelian in Gaza, relateaza BBC News Online, potrivit Mediafax. Jihad Misharawi sustine ca fiul lui, Omar, in varsta de 11 luni, a murit dupa ce un srapnel a lovit casa familiei sale din Gaza. Cumnata mea a fost ucisa impreuna cu fiul meu, iar fratele si celalalt fiu al meu au fost raniti, povesteste jurnalistul. Ce a facut fiul meu sa moara astfel? Care .

Fiul unui corespondent BBC, in varsta de doar 11 luni, a fost ucis intr-un atac aerian in Gaza

Fiul in varsta de 11 luni al unui jurnalist, care lucreaza pentru serviciul in limba araba al BBC, a fost ucis in timpul unui atac aerian israelian in Gaza, scrie BBC News. Barbatul a povestit cum fiul.

Doi pakistanezi depistati ascunsi intr-un camion la Bechet

Politistii de frontiera doljeni au depistat doi cetateni pakistanezi care intentionau sa intre ilegal in tara noastra, ascunsi in compartimentul marfa al unui camion, condus de un cetatean roman, informeaza un comunicat de presa remis redactiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )