Libnet.ro
UNICEF

12:15

Doi politisti din Oradea, filmati in timp ce agresau un tanar, desi acesta nu opunea rezistenta (VIDEO)

B1 B1,
Doi politisti din Oradea, filmati in timp ce agresau un tanar, desi acesta nu opunea rezistenta (VIDEO)

Doi agenti ai Politiei Municipiului Oradea sunt anchetati de Parchetul Judecatoriei Opradea dupa ce presa locala a prezentat doua inregistrari in care acestia agresau un tanar in timp ce il incatusau,. continuă pe B1

Doi politisti au fost agresati de un tanar beat

Doi politisti din municipiul Radauti au fost agresati, joi dimineata, de un tanar beat care provoca scandal in zona unui bar din localitate. Tanarul a fost incatusat si dus la sectie unde s-a ales cu dosar penal. Politistii s-au prezentat la urgentele Spitalului Radauti unde au fost diagnosticati cu echimoze superficiale.

Politisti filmati in timp ce lovesc fara mila un tanar incatusat si trantit la pamant, in Oradea

Un tanar a fost batut cu bestialitate de doi politisti din Oradea. S-a intamplat ziua in amiaza miare, in centrul orasului, inainte de Paste. Cei doi agenti de politie sunt acuzati de cruzime fara.

Cum au reactionat Funeriu si Vreme, cei doi ministri din Guvernul Boc acuzati ca au ...

Daniel Funeriu si Valerian Vreme sunt invinovatiti ca au permis o paguba de 5 milioane de euro pentru statul roman. Cei doi resping acuzatiile si afirma ca au procedat legal. Fostul ministru al Educatiei Daniel Funeriu este acuzat ca ar fi produs statului prejudiciul de 5 milioane de euro prin semnarea unei note ilegale pentru achizitia de soft educational. Documentul ar fi fost avizat si de Valerian Vreme, ex-ministru pentru Societatea Informationala din Guvernul Boc, astfel incat actualul .

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )