Libnet.ro
UNICEF

12:00

Doi politisti din Valcea au intrat cu masina de serviciu intr-un tir

Adevărul Adevărul,
Doi politisti din Valcea au intrat cu masina de serviciu intr-un tir

Accidentul a avut loc in aceasta dimineata, in jurul orei 07. 30, pe DN 7, in judetul Arges. Cei doi politisti se aflau in misiune si ar fi trebuit sa ajunga la institutul Mina Minovici din Bucuresti, pentru o expertiza medicala. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Doi politisti din Valcea au intrat cu masina de serviciu intr-un tir

Accidentul a avut loc in aceasta dimineata, in jurul orei 07. 30, pe DN 7, in judetul Arges. Cei doi politisti se aflau in misiune si ar fi trebuit sa ajunga la institutul Mina Minovici din Bucuresti, pentru o expertiza medicala.

Accident grav pe DN7: Doi politisti si un suspect, raniti.

Doi politisti si o persoana cercetata in mai multe dosare pe care acestia o insoteau pentru o expertiza psihiatrica la IML in Bucuresti au fost raniti, marti dimineata, dupa ce autospeciala de politie in care se aflau s-a ciocnit cu un TIR, pe DN 7, in judetul Arges, conform Mediafax. Conform IPJ Arges, autospeciala care apartine unui post de politie din cadrul Inspectoratului Judetean Valcea circula catre Bucuresti, in masina aflandu-se doi politisti si o persoana pe care acestia o duceau in .

Arges. Doi politisti au fost raniti dupa ce autospeciala in care se aflau s-a ciocnit cu un TIR, pe DN 7

Doi politisti si o persoana pe care acestia o insoteau pentru o expertiza la Institutul de Medicina Legala din Bucuresti au fost raniti, marti dimineata, dupa ce masina de politie in care se aflau si.

Sibiu: Doi raniti, dupa ce au intrat cu sania intr-un stalp pe partia de la Paltinis

Doua persoane, un barbat si o femeie, au fost grav ranite dupa ce au intrat cu sania intr-un stalp de pe partia Paltinis. Cei doi au suferit traumatisme la fata si la picioare, solicitandu-se interventia.

Miriuta renunta la alti doi jucatori din lotul CFR-ului

Vasile Miriuta continua curatenia de iarna la CFR Cluj si in a doua zi oficiala de mandat tehnicianul celor din Gruia a renuntat la alti doi jucatori.

Miurita renunta la alti doi jucatori din lotul CFR-ului

Vasile Miriuta continua curatenia de iarna la CFR Cluj si in a doua zi oficiala de mandat tehnicianul celor din Gruia a renuntat la alti doi jucatori.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )